WINKELEIGENAAR SNAPT WINKELDIEF EN DE POLITIE REKENT HEM IN.

1
352

..

~EENS EEN DIEF ALTIJD EEN DIEF~
(Als je één keer zwaar in de fout gaat zal men je in de toekomst ook niet vertrouwen)


PATTAYA:-“Gisterenavond sloot de 39-jarige Mr. Siripan Kanak zijn winkel om op weg naar de markt in Naklua te gaan om nieuwe grondstoffen in te slaan voor zijn winkel.
Toen hij onderweg naar Naklua reed, realiseerde hij zich dat hij zijn tas was vergeten, op de terugweg naar zijn winkel ontdekte hij dat een 17-jarige jongen Mr. Ong bezig was het pand te verlaten met in zijn handen een Bluetooth-luidspreker van Mr. Siripan.
De vermeende winkeldief slaagde erin om zijn ontsnapping te ontkomen, maar de politie was snel op het toneel en arresteerde de heer Ong op ongeveer 100 meter afstand van de winkel, waar hij verstopt in lange gras lag, in de buurt van de Landmark in Soi 8 van de Thepprasit Road.imageDe verdachte vertelde tegen de politie dat hij de winkel was ingegaan om gekookte rijst stelen omdat hij honger had en om zijn zieke grootmoeder thuis te verzorgen. Hij ging verder met met het verhaaltje dat alleen de spreker mee wilde nemen, zodat hij thuis naar muziek kon luisteren.
De dader was een bekende bij de politie en had eerder veroordelingen wegens geweldpleging en diefstal van een motorfiets op zijn naam staan.

Met dank aan PattayaOne

1 REACTIE

Comments are closed.