WIN EEN AVONDJE AZIATISCH TAPPASSEN VOOR TWEE PERSONEN IN DEZE NIEUW HIPPE ZAAK IN HET GOFFERTPARK IN NIJMEGEN

0
479

~ALTIJD BROOD ETEN VERDRIET OOK~

(Een mens wil ook eens een verzetje)


NIJMEGEN:- We hebben er weer een mooi nieuw restaurant bij in Nijmegen! Mister Panda is nét geopend in de Goffertboerderij, aan het Goffertpark. En wat nu nog het allerleukste van dit nieuws is, is dat wij twee dinerarrangementen weggeven.

Hou jij van Asian Tapas? Check hier dan snel hoe je wint.
Het concept van ‘Asian Tapas’ bij Mister Panda is ontstaan toen de eigenaren samen een reis door Azië maakten. Zij merkten dat eten in Azië een belangrijke en sociale happening is.

Men geniet daar van het delen van gerechtjes en kunnen proeven van verschillende soorten eten. Daar wordt het diner niet alleen voor zichzelf bestelt, maar voor de hele tafel. Zodat iedereen nemen wat hij of zij lekker vindt. Ook schept men daar gerechtjes bij elkaar op het bord, om gastvrijheid en zorgzaamheid te tonen.

MISTER PANDA
Zo wordt dineren in Azië als een beleving ervaren. Bij Mister Panda komt deze beleving naar Nijmegen. Waarom deze naam? Omdat panda’s door iedereen geliefd zijn. Ze zijn niet alleen in Oost maar ook in West te vinden. Ennneh, ze houden natuurlijk ontzettend veel van eten!

ASIAN TAPAS
Bij Mister Panda geniet je samen met je familie, vrienden, collega’s of partner van meerdere kleine Aziatische gerechten. Leuk: er staan ook een frikandellen, loempias en een mini pizza-sushi op de kaart. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook lekkere tempura garnalen eten, verse poké bowls met bijvoorbeeld zalm of malse yakitori-spiesjes.

Je kunt er trouwens ook lunchen met Nederlandse broodjes, salades en soepen met een knipoog naar Azië.

Voor meer informatie KLIK HIER!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Facebook
Content: Olleke Bolleke
Bron: indebuurt.nl