WIE VAN “SWEDEN MEAT BALLS” HOUDT, MAG ZICH GELUKKIG PRIJZEN, BANGKOK KRIJGT ZIJN 2E IKEA FILIAAL

0
255

~AANDACHT MAAKT ALLES MOOIER~

(Slogan van Ikea)


BANGKOK:- De lezers van Olleke Bolleke in Thailand die fan zijn van betaalbaar Zweeds meubilair en hij weet dat velen van u dat zijn (niet dat we allemaal afstammelingen van Zeeuws meisje zijn natuurlijk), kunnen nu een nieuwe datum in hun agenda noteren, want op 15 maart a.s. wordt in Bangkok het tweede Ikea filiaal geopend.

U zult het dan aantreffen in het Bang Yai-district van Nonthaburi (zie foto). Tot nu was de Ikea winkel in Johor Bahru in Maleisië de grootste in Zuid-Oost Azië, maar deze winkel in Bang Yai gaat in maart in de boeken als de allergrootste Ikea op dit contingent.

Er is nog meer over deze 50.278 m² grote Ikea winkel te schrijven en dat is dat dit de eerste Ikea-vestiging ter wereld is met kassa-stands op alle drie de verdiepingen. Om ruimte te bieden aan grote drukte, zijn er drie meer kassa’s aanwezig dan in de Ikea in Bang Na, een winkel die “slechts” 44.000 m² in beslag neemt.

De Ikea in Bang Yai heeft een parkeerplaats die plaats biedt aan maximaal 1.900 auto’s. Het ligt naast Central Westgate en is ook bereikbaar via een korte wandeling vanaf de derde verdieping van het winkelcentrum.

De eerste Ikea in Thailand heeft inmiddels miljoenen bezoekers sinds de opening op 3 november 2011 in het winkelcentrum Mega Bang Na op de Bangna-Trad Road in de provincie Samut Prakan ontvangen.

Lokale exploitant van Ikea Thailand zegt dat het van plan is om uiteindelijk extra winkels te openen in Bangkok en omgeving te openen.

Tjoh, ik heb het niet eens over die Zweedse gehaktballetjes gehad, nou die zijn lekker, hoor +5555

Met dank aan Olleke Bolleke

g