WEER EEN MAN DOOD GEBLEVEN OP HET HOOGTEPUNT VAN DE GESLACHTSDAAD IN PATTAYA

0
1893

~ZE ZIJN MET DE STILLE TROM VERTROKKEN~

(Ze zijn er stilletjes vandoor gegaan)


CHONBURI:- Olleke Bolleke weet niet hoe het komt, maar het in het “land van de glimlach” komt toch met enige frequentie voor dat een man op het hoogtepunt van de daad, de pijp aan Maarten geeft.
Velen medelanders kunnen zich geen mooiere dood voorstellen dan deze, althans dat leest Olleke Bolleke met enig regelmaat als een reactie die zijn leden op een dergelijk topic plaatsen.

Gisteren was er weer zo’n dergelijk voorval waarbij een 51-jarige brommer taxichauffeur, dood aangetroffen werd na een seks-sessie in een zgn. Short-time hotel.
De politie in het centrum werd opgeroepen om naar het hotel te komen, het personeel van het “love-hotel” hadden een dode man op bed gevonden.

De politie zei dat hij waarschijnlijk op het moment suprème “een hartaanval had gehad omdat hij heel oud was”, zo meldde Kapook. Toen Olleke Bolleke dit voor u vertaalde, moest hij een aantal keer terug lezen, wat nou ? Dat hij heel oud was, hij was slechts 51 jaar oud………of moet ik nu ook oppassen?

Maar Khun Chusit werd hoe het ook zij, naakt op bed in het kamertje aangetroffen, de arme man moest ongeveer vier uur eerder gestorven zijn. De recherche trof geen sporen van geweld aan, zijn vrouwelijke metgezel was met de stille trom vertrokken.

De receptionist van het hotel vertelde tegen de verslaggever van Kapook News dat, Khun Chusit een vaste klant van het hotel was en dat hij altijd een prostituee meenam voor een nachtje “Pieteqtock”, welke steevast tot de volgende morgen bleef doorgaan.

Toen hij gisteren niet uit checkte, besloot men maar even op de deur te kloppen, daarop kwam geen antwoord op zodat men besloot om met de hotelloper de deur te openen, waarna ze Khun Chusit in de eeuwige rust aantroffen?

De politie bleef op het standpunt staan dat de man een hartaanval had gekregen tijdens geslachtsgemeenschap en door de inspanningen het leven liet omdat hij heel oud was.

Het lichaam voor autopsie naar een ziekenhuis gebracht.

Informatie en bron:
Foto’s: Kapook News
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Kapook News