WEER EEN GEBOUW TEGEN DE VLAKTE VAN “BAN SAKHAWADEE AAN DE KUST VAN PATTAYA

0
781

~IEMAND KUNNEN MAKEN EN BREKEN~

(Men heeft macht over hem)


PATTAYA:- Het zit de kippenboer, tevens eigenaar van “Ban Sakhawadee” niet mee, de week hebben de autoriteiten van Chonburi weer een succesje behaald met het slopen van een gebouw op het terrein van deze ondernemer aan de Sukhumvit Road in Pattaya Noord.

De autoriteiten waren speciaal uit Chonburi gekomen om aanwezig te zijn bij het neerhalen van dit gebouw, welke op openbare grond illegaal was gebouwd. Ook de toegangsweg naar het kustgebied welke het “Ban Sakhawadee” zich toegeëigend heeft, zal voor het publiek weer opengesteld worden.
Er ontstond een geschil met betrekking tot touringcars die het gebied gebruiken om bij de attractie te komen, de autoriteiten proberen nu met de eigenaar tot een overeenstemming te komen.

Het gehele complex is enorm en heeft linken met de tuinen van het Versailles en bestaat uit winkels, restaurant en theaters en is eigendom van Khun Panya Chotitawan van de Saha Farm-groep.

Foto’s op TNews laten zien dat de bouwambtenaren uit Chonburi de afbraak van het gebouw uitgebreid in kaart brachten en onderzochten de betwistte toegangsweg die naar de zee loopt.

Informatie en bron:
Foto’s: Tnews
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Tnews