Home Algemeen WEDEROM WAPENVONDST IN NOORDOOST-THAILAND, DIT KEER ZESTIEN AK-47 GEWEREN

WEDEROM WAPENVONDST IN NOORDOOST-THAILAND, DIT KEER ZESTIEN AK-47 GEWEREN

0
WEDEROM WAPENVONDST IN NOORDOOST-THAILAND, DIT KEER ZESTIEN AK-47 GEWEREN

~IN HET GEWEER KOMEN~

(Aan het werk gaan)


SURIN:- Werd er vorige week een heel arsenaal wapens in Si Sa Ket aangetroffen, gisteren werden er zestien AK-47 geweren in vier kunstmestzakken achter een palmplantage in een put in het district Buachet in Surin, in het noordoosten van Thailand, direct aan de Cambodjaanse grens gevonden.

De politie in het dorp Cha-ngok in Tambon Sadao werd gewaarschuwd door het hoofd van het dorp dat zei dat een van zijn dorpsbewoners de wapens in waterput had gevonden. Een team van de anti-bomafdeling, grenspolitiepolitie, forensische functionarissen en het provinciale bestuur snelden ter plaatse.

Het dorpshoofd vertelde tegen de politie dat de dorpeling zichzelf bij de put had gewassen toen hij merkte dat vier zakken gedeeltelijk in het water lagen.

In een poging om degenen die verantwoordelijk zijn voor het dumpen van de geweren te vinden, borstelden forensische ambtenaren de wapens voor vingerafdrukken, terwijl ambtenaren water uit de put pompten om te zoeken naar enig ander bewijsmateriaal dat de schuldigen mogelijk hebben achtergelaten.

De politie gelooft dat degenen die de wapens hebben achtergelaten dezelfde groep mensen waren die vorige week een arsenaal vuurwapens hadden gedumpt in een kanaal in het Khukhan-district van Si Sa Ket.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation