WAUH | DE 9-LAAGS 101’S HAMBURGER VAN ZINC WORDT GESERVEERD MET EEN INJECTIESPUIT JUS

0
268

~HET WATER LOOPT MIJ UIT DE MOND~

(Iets héél erg lekker vinden)


BANGKOK:- Zinc 101 heeft zojuist een nieuwe burger geïntroduceerd die mogelijk het meest toegeeflijke is en daardoor zeer interessant kan zijn voor de Olleke Bolleke leden in Bangkok.

Het bestaat uit twee varkenslapjes, een dubbele strip krokant gebakken spek, drie soorten kaas, een laag knapperig zacht varkensbuikje en uitjes gekarameliseerd in vuurbalwhisky.

De finishing touch op deze torenhoge brute Hamburger bestaat uit een injectiespuit met varkensvlees jus die gasten in de burger moeten injecteren voordat ze de tanden in deze smeuïge jongen zetten. Oooh, het water loopt Olleke Bolleke uit de mond, wat crimineel lekkeeur!

U zou vanzelfsprekend aannemen dat het de hamburgerbroodjes slap en week maakt, maar degenen die hun tanden in deze nieuwste creatie hebben gezet, weten dat de heerlijk jus deze hamburger zo lekker sappig maakt. Nu heeft Zinc in Bangkok zich al een vooraanstaand plaatsje toegeëigend in Thailands hoofdstad, zeker vanwege hun hun onderscheidende reeks hamburgers.

Met een gewicht van 750 gram en een hoogte van ongeveer 15 centimeter, heeft deze hamburger nog geen naam, maar wordt hij geserveerd met een mini-bakje mayonaise (jammer genoeg géén Zaanse Mayonaise) en hun eigen gemaakte frieten (boerenfrites met schil)

De eigenaar van Zinc heeft zijn gasten aangeraden om een ​​passende naam voor de extra grote hamburger te bedenken. De persoon die de origineelste naam weet te bedenken, mag gratis een avonden komen eten.

Suggesties tot dusverre waren “Hungover Part IV,” “Slide that pork between my buns,” “Porknado,” “Porkies Revenge,” en de “Porkaholic

De eigenaar lijkt nog geen winnaar te hebben gekozen, dus als u een idee hebt, laat het dan achter in de reacties op hun bericht (Facebook: ZINC 101).

Zinc is gelegen in Udomsuk, een laagdrempelige sportbar, waarvan de eigenaren zeggen dat het nog steeds een “work in progress” is, langzaam krijgt deze bar een ​​trouwe aanhang, ondanks de locatie een beetje ver uit het stadscentrum is gelegen.

Hier kunt u de Sportbar “Zink 101” vinden:
309 Udomsuk Soi 13
Dagelijks geopend van 17.00 tot 22.00 uur
BTS Udomsuk

Olleke Bolleke in Thailand