WAT) IS ER MET DE HAPPY ZONE IN DE WALKING STREET VAN PATTAYA GEBEURD

60
1079

~VAN DIK HOUT ZAAGT MEN PLANKEN~

(Men geeft een flink pak slaag)


PATTAYA: – Wederom is er weer video verschenen waar op te zien is dat twee groepen jongeren het met elkaar in de Walking Street van Pattaya het met elkaar aan de stok krijgen.

Het incident, dat naar verwachting plaatsvond in de vroege uren van maandagmorgen, werd door een Facebook-gebruiker, genaamd Sutthinat Phermsuk op social media gedeeld.

Tijdens de 4.51 seconde clip, is te zien dat de aanwezige politie niets doet om de alomtegenstaande reputatie van Walking Street te verbeteren. In eerste instantie is het moeilijk om precies te zien hoeveel mensen bij deze vechtpartij betrokken zijn en het is ook niet bekend waarom het gevecht uitbrak.

De chaotische beelden tonen een groep mannen, waarvan men vermoed dat zij uit het Midden-Oosten onderling met elkaar vechten, het personeel van aangrenzende etablissementen proberen de situatie te kalmeren.

Minstens twee mannen lijken tijdens het incident tegen de grond te zijn geslagen, terwijl een buitenlandse toeristenpolitieagent staat toe te kijken.
Het hele gevecht gaat gewoon door terwijl andere toeristen langs lopen.

https://www.facebook.com/sutthinat/videos/10209278098691281/

De videoclip, die inmiddels meer dan 120.000 keer is bekeken, komt zeer ongelegen nadat de autoriteiten in Pattaya onlangs de nieuwe ‘Happy Zones’ hebben gelanceerd in een poging om onwettig en antisociaal gedrag in het Walking Street-gebied te voorkomen.

De gelukkige zones werden geïntroduceerd nadat het populaire Pattaya onderwerp was van een reeks negatieve nieuwsberichten in de Britse tabloidpers.

Het is niet (nog) bekend of de politie van Pattaya zich bewust is van het incident.

Het incident komt net dagen nadat twee mannen een Thaise vrouw onzedelijk hadden betast tijdens de ‘wai lan’ dagen in Walking Street.

Het afgelopen weekend bevestigde de politie nog dat beide mannen vast waren gezet.

Informatie en bron:
Video: Facebook
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: https://www.thaivisa.com/forum/topic/980118-what-happened-to-the-happy-zone-chaotic-scenes-as-walking-street-brawl-caught-on-camera/

g

60 REACTIES

  • Huibert Beumer vergis je niet met de echte boys die treden wel op .als ze er zijn.
   Vorige week nog bijna 40* staan ze in oranje overalls onder de boom in de zon langs de weg vragen ze of ze rijbewijs kunnen zien.
   Dat zijn ze bloedheet maar gewoon aan het”werk”

 1. Dat is een farang volenteer van Soi 9 en geen Toerist politie !. Deze jongens proberen hun best te dien maar zijn niet uitgerust zoals wij bij de Toerist Politie. Ze mogen geen handboeien, wapenstok en andere verdedigingswapen mee dragen. Ik was die dag niet van dienst onmiddellijk de handboeien om en afvoeren den bak in.

 2. Laat ik nou naar aanleiding vd foto bij dit artikel hier denken dat de politie er met zn neus bovenop staat,
  Dus lijkt mij dat ze ervan weten.
  Zo en nu op zoek naar die persoon die t gefilmd en gedeeld heeft want die is pas echt zwaar in overtreding 55555

 3. Erik Cozijnsen dat is ook zo schandalig ook heeft hij niets bij zich !, hij kon toch tenminste tussen beide springen ook heeft hij geen enkele opleiding gehad zoals wij. Mijn mening om eerlijk te zijn zal hij beter thuis blijven !!!!

 4. Ja Freddy Meekers ergens heb je daarin n punt, maar ik zeg ook heel eerlijk, als er daar een kudde geiten neukers mekaar aan t afmaken zijn, zou ik t niet filmen, maar ze nog wat aanmoedigen ook 55555
  Ik begrijp die agent op die foto die staat te kijken volledig lol

 5. Laten we nu maar blij wezen met onze FVP volonteers want die kunnen onze farang slachtoffers bijstaan. Heb mij ook vreselijk geirriteerd aan het passieve gedrag en had graag gezien dat ze er flink op los hadden geslagen op dat uitschot

 6. Zien er typisch arabische moslims uit die thaise vrouw slaan . Bij hen is dat normaal , maar pattaya niet : geluk zeer laat want anders hadden ze een fles op hun kop en naar clinic. Hopelijk worden ze gepakt door politie en in gevang lange tijd.En toevallig geen thai politie en geen thais die erop los slaan ook. Die hebben het geluk van hun leven.

Comments are closed.