WAAR GAAN DIE OUDE AFGEDANKTE 747’S VAN THAI AIRWAYS NAAR TOE?

0
294

~RUST ROEST~

(Wanneer je niets doet gaat je vermogen achteruit)


CHAINAT:- Een inwoner uit deze provincie is zo gebiologeerd over de Thai Airways Boeing 747-400 Jumbo-jets dat hij er verschillende heeft gekocht toen deze vliegtuigen door Thai Airways werden afgedankt en op een veiling terecht kwamen.

OneMileAtATime.com meldt dat Thai Airways zijn vloot van Boeing 747’s langzaam aan het moderniseren is en met nog slechts 10 van deze iconische vliegtuigen werken, terwijl ze er tien in de hangar hebben staan om ook verkocht te worden.

Gezien het feit dat er wereldwijd al honderden 747’s zijn opgeslagen en / of worden gesloopt voor onderdelen, is er niet veel vraag naar tweede of derde hands versies van dit vliegtuig.

Thai Airways heeft in 2015 twee 747’s ter veiling gebracht, beide waren al in 1990 gemaakt en gingen op 31 maart 2015 met pensioen.

Thai Airways heeft onlangs een 747 op een veiling verkocht aan een Thaise man, Somchai Phukieow, voor een niet nader genoemd bedrag. Hij bezit een grote hoeveelheid land in de provincie Chai Nat, ongeveer 100 km ten noorden van Bangkok, waar hij deze magnifieke vliegtuigen koestert.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Thaiger