Home Thailand Bangkok KOREAANSE VROUW WORDT OP SUVARNABHUMI AIRPORT AGGRESSIEF EN SLAAT BEVEILIGINGSMEDEWERKSTER IN HET GEZICHT

KOREAANSE VROUW WORDT OP SUVARNABHUMI AIRPORT AGGRESSIEF EN SLAAT BEVEILIGINGSMEDEWERKSTER IN HET GEZICHT

0
KOREAANSE VROUW WORDT OP SUVARNABHUMI AIRPORT AGGRESSIEF EN SLAAT BEVEILIGINGSMEDEWERKSTER IN HET GEZICHT

~DAT PAARD ZAL MIJ NIET MEER SLAAN~

(Dat zal mij niet meer gebeuren)


SAMUT PRAKAN:- Een Zuid Koreaanse toerist staat uitgebreid op YouTube nadat CCTV beelden op de sociale media verschenen waarin zij een beveiligingsbeambte mepte.

Het incident gebeurde laat in de avond toen de vrouw en haar echtgenoot door de bagage controle gingen in de vertrekhal. Het was op dat moment spitsuur op het vliegveld.

Het alarm ging af toen de vrouw door de scanner liep, dus vroeg de beambte haar opzij te stappen om met de hand gescand te worden. De CCTV beelden laten zien dat de vrouw direct boos reageerde zodra ze door de scanner liep en geconfronteerd werd met de beambte.

Als de beambte de hand op haar schouder legt om haar te wijzen waar ze gescand moet worden reageert ze agressief. Ze staat even stil tijdens het handmatig scannen, maar dat komt omdat de Jan Hen waarmee ze getrouwd is, haar kalm weet te houden.

Ze reageert weer agressief, en wederom weet haar echtgenoot haar te kalmeren – mevrouw doet dat waarschijnlijk veel vaker. Andere beambten komen ter plaatse om hun collega te assisteren.

De luchthaven zegt dat de beambte volledig volgens protocol gehandeld heeft, en diende vervolgens een klacht in bij de luchthavenpolitie. Die gaven de Zuid Koreaanse dame een prent van Bt 1.000 als laatste souvenir van Thailand, en sloten daar het incident mee af. Ze gaan haar niet verder vervolgen.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Coconuts.com
Content: B. Botje in Samut Prakan
Bron: Bangkok Coconuts