Home Algemeen VROUW VALT HET BTS PERRON IN BANGKOK, DE TREIN KON NET OP TIJD STOPPEN

VROUW VALT HET BTS PERRON IN BANGKOK, DE TREIN KON NET OP TIJD STOPPEN

0
VROUW VALT HET BTS PERRON IN BANGKOK, DE TREIN KON NET OP TIJD STOPPEN

~VROUW EN MAN IS ÉÉN GESPAN~

(Een echtpaar zullen elkaar als het er op aankomt bijstaan)


BANGKOK:+ Vanochtend om 08:15 uur maakte de beheerder van de skytrain op hun officiële Twitter pagina bekend dat een Thaise dame per ongeluk van het perron van Ratchathewi op de rails was gevallen, de nog onbekende dame kon worden gered.

De BTS twitterde in het Thais dat er een passagier op het spoor was gevallen waardoor de trein van station Ratchathewi naar station Samrong vertraagd was, op dit moment is de passagier veilig, onze voor het ongemak…zo luidde het berichtje.

De beheerder twitterde dat de onbekende gevallen dame op het perron een flauwte had gehad. Momenteel zorgen onze medewerkers voor haar. Ze heeft alleen wat blauwe plekken door de val gekregen, maar verder is mevrouw veilig en reageert, “de boodschap werd om 08:40 uur naar de lezers getwitterd.

Het moment werd vastgelegd door een andere Twitter-gebruiker, die zei dat het ongeluk begrijpelijkerwijs reizigers op het perron in paniek had gebracht.

Het ongeluk van vanmorgen is verre van het eerste geval – ten minste vijf mensen zijn in de afgelopen vier jaar op de rail BTS gevallen, met vier mensen die het geluk hebben gehad om het ongeluk met alleen verwondingen te overleven.

Het enige sterfgeval vond vorig jaar in juni plaats toen een zes maanden zwangere vrouw tragisch om het leven kwam nadat ze op het spoor van de Airport Rail Link viel. De tegemoetkomende trein kon niet op tijd stoppen.

Informatie en bron:
Illustraties: Coconuts BBK
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: Coconuts BBK