VROUW KWAM MET EEN KOMKOMMER IN HAAR DOOS IN BANGKOK IN HET ZIEKENHUIS TERECHT

0
1272

~HET IS KOMKOMMERTIJD~

(Het is in de rustige tijd)


BANGKOK:- Een Thaise vrouw werd eerder deze week in het ziekenhuis van Bangkok opgenomen. De vrouw vertelde dat ze in de keuken gevallen was en toen “hopla” op een komkommer viel, die nu weer tevoorschijn gehaald moest worden.

Een 51-jarige Thaise vrouw werd onlangs naar het ziekenhuis doorgestuurd nadat ze klaagde over vaginale pijn omdat ze een komkommer in haar ‘vrouwelijk deel’ had gestoken.

Ze vertelde het ziekenhuispersoneel dat ze in de keuken van haar huis te vallen was gekomen en dat er toevallig op de plek waar ze viel een komkommer lag, die “gewoon in haar lichaam gleed”.

“HET WAS MAAR EEN ONGELUKJE.”

Het verhaal haalde zelfs de Thaise tv en was gemeld door twee goedbekende reporters, die onafhankelijk verslag van het incident hadden gedaan.

Ze schreven ook dat het ziekenhuispersoneel haar verhaal niet geloofde, maar hielpen de komkommer het daglicht weer te zien en de Thaise vrouw te bevrijden van haar kennelijk ongeplande ongemak.

De vrouw zou uit Bangkok komen en de naam van het ziekenhuis is niet bekendgemaakt. Je kunt er zeker van zijn dat er vandaag een paar ongeoorloofde foto’s en video’s op het Thaise internet zullen rondgaan.

Het verhaal werd ook gerapporteerd in Singapore, ongecensureerd nog wel, dus het moet waar zijn.

Olleke Bolleke heeft geen berichtgeving ontvangen over wat er met de komkommer is gebeurd, dus dat laat zich raden!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Thaiger