Home Algemeen VROUW BEVALT IN HET TOILET VAN HET POLITIEBUREAU VAN CHIANG MAI EN LAAT HET KIND ACHTER IN DE WC POT

VROUW BEVALT IN HET TOILET VAN HET POLITIEBUREAU VAN CHIANG MAI EN LAAT HET KIND ACHTER IN DE WC POT

0
VROUW BEVALT IN HET TOILET VAN HET POLITIEBUREAU VAN CHIANG MAI EN LAAT HET KIND ACHTER IN DE WC POT

~ZE MAAKTE VAN HAAR HART GEEN MOORDKUIL~

(Praat openlijk over haar gevoelens)


CHIANG MAI:- Wederom een triest en naar bericht over kleine kinderen. Een Thaise krant meldde dat de politie in Chiang Mai een 43-jarige vrouw heeft gearresteerd die stiekem het politiebureau van Muang District binnenliep en daar in het toilet een baby baarde en daar in de wc-pot achterliet.

Maar WONDERWEL het kind overleefde deze hachelijke situatie en verblijft nu in het ziekenhuis waar het de goede kant opgaat.

De 43-jarige Busaba Somfu, die als masseuse in een nabijgelegen massagesalon werkt, is gearresteerd.

Ze vertelde tegen de politie dat ze maagpijn had tijdens het masseren van een klant. Ze sloop het toilet van het politiebureau in en was geschokt dat ze had gebaard.

De vrouw werd echte op CCTV beelden betrapt, toen ze om 10.05 uur het toilet binnenging om er vervolgens om 10.21 uur uit te komen.

Ze vertelde in zodanige omstandigheden te verkeren dat een kind onmogelijk deel van haar leven kon uitmaken en haar man weigerde enige verantwoordelijkheid te aanvaarden, dus liet ze haar kind (voor oud vuil)achter in het toilet.

Kolonel Piyaphan Patrapong, plaatsvervangend commandant van de provinciale politie van Chiang Mai, zei dat ze was beschuldigd van een wet in verband met het verlaten van een kind.

Het Maharat Nakorn ziekenhuis verklaarde dat het kind aan de beterende hand was en dat het zou worden overgedragen aan de zorg voor een kindertehuis, aangezien er zich niemand meldde anders was om het kind te claimen.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Thai Rath
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Thai Rath