VOORMALIG THAIS RESTAURANT THAI THANI IN ZOETERMEER BRENGT NU MAALTIJDEN AAN HUIS

0
727

~GEMAK DIENT DE MENS~

(Ieder mens houdt van comfort en gemak)


ZOETERMEER:- Zeven jaar lang stond het Thaise specialiteitenrestaurant Thai Thani in de Dorpsstraat waar we de heerlijkste, verse Thaise maaltijden konden bestellen. Aan het eten lag het zeker niet en ook niet aan de mooie plek langs het water; toch moest de eigenaar helaas de tent in maart dit jaar sluiten.Maar voor de echte Thais-eten-liefhebbers hebben we goed nieuws. De chefkok van het voormalige restaurant kookt nu aan huis precies dezelfde maaltijden zoals we gewend waren.

Alleen nu wordt het thuisgebracht, leker Handig!

Eigenaresse en chefkok Wasinee kookt nu aan huis de sterren van de hemel onder de nieuwe naam Arroy-D. Naast de woning is een klein bijgebouw waar ze elke dag in de weer is met pannen, potten, kruiden en specerijen. Via Thuisbezorgd kun je nu bijna elke dag bestellingen plaatsen en ze inschakelen voor catering.

VERSER DAN VERS!
Alle specialiteiten zoals curry, rundvlees- en kipgerechten en soep staan op de kaart. Precies dezelfde als je gewend was in het restaurant. Als je je bestelling plaatst, moet je wel rekening houden met een uur wachttijd voordat het op je bord ligt. Dit lijkt misschien lang, maar als je beseft dat Wasinee dan pas begint met koken zodat alles vers wordt bezorgd, vind je het misschien niet zo erg meer. Zelfs de heerlijkste Thaise soepen gaat ze dan pas bereiden. Verser kan het niet!

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Arroy-D
Content: Marijke Helsloot
Bron: indebuurt.nl