VOORMALIG GASTVROUW IN BEKENDE BAR IN HUA HIN BETRAPT OP DIEFSTAL

2
650

~IEMAND MET DE VINGER NAWIJZEN~
(Iemand publiekelijk minachten)


HUA HIN: – “Het was haar! en al haar slachtoffers van een seriële dief wezen met de vinger naar een voormalig gastvrouw van een bekende bar in Hua Hin en allen maakte daarmee duidelijk dat zij de vrouw was die hen had beroofd”.

De politie van Hua Hin liet gisteren alle aanwezigen bij de presentatie van een dievegge aan Olleke Bolleke de vingerwijs ceremonie op het lokale politiebureau uitvoeren, zodat de de goegemeenschap weet om wie het gaat.

De dievegge probeerde ondertussen haar gezicht te verbergen uit schaamte nadat zij gistermorgen bekend had dat zij een hele reeks van diefstallen van in totaal honderdduizenden baht het afgelopen jaar achterover had gedrukt.
Zij had vele diefstallen op haar geweten, terwijl Olleke Bolleke er alleen maar achter kon komen dat zij 29 jaar oud was en de naam Sukanya gebruikte en dat zij nu met een dikke buik loopt omdat ze in verwachting is van haar zesde kindje.

Ze werd uiteindelijk betrapt toen een oplettende medewerker van restaurant Krua Khun Toy in de wijk Hin Lek in Hua Hin opmerkte dat haar handtas verdwenen was en dat maar één persoon dat gedaan kon hebben, zij belde gelijk de politie om het hele zaakje te onderzoeken.

Sukanya werkte als barmeisje in Hua Hin Soi 80. Zij vertelde tegen de politie dat zij tot haar misdaden was gekomen omdat ze voor de kinderen moest zorgen, de jongste is nog geen jaar oud, alle kinderen hebben drie verschillende vaders, waaronder een soldaat die haar altijd had gesteund maar daar abrupt mee stopte, zodat ze besloot om te gaan stelen voor haar kotertjes.

De politie zei dat, ze verantwoordelijk wordt gehouden voor ten minste tien diefstallen in de gebieden van Hua Hin, Pranburi en Thap Sakae, welke sinds vorig jaar mei zijn gepleegd.

De medewerkster Mw. Sathaporn Ari van restaurant Krua Khun Toy ontdekte tijdig dat zij een dievegge in haar zaak had, toen ze opmerkt had dat haar handtas foetsie was, dit zou in een kort moment gebeurd moeten zijn toen zij even was afgeleid om wat ingrediënten voor grote bestelling van Sukanya te kopen.

Een ander slachtoffer was de 72-jarige Linda Niyomsap, die zei dat ze medelijden had met de hoogzwangere vrouw, zij had Sukanya met wat ze uit de winkel van haar had gejat, laten gaan.

En zo had sukanya bij meerdere winkels geld en anderen waren gestolen, ook was er een durian verkoopster, die was voor maar liefst 70.000 baht het schip in gegaan.

De politie heeft inmiddels een huiszoeking bij haar thuis gedaan en hebben naast contant geld ook tassen en een Toyota Vigo in beslag genomen, welke later zullen dienen als bewijsmateriaal.

2 REACTIES

    • Mijn wijlen vader had een fortuin achter de schoorsteen verborgen terwijl hij een gewoon fabrieksarbeider was, Tony.
      Toen mijn moeder een open haard wilde en zij de schoorsteen weg liet slopen, dwarrelden er allemaal briefjes van 100 naar beneden, mijn vader was dat toen helemaal vergeten. (Waar gebeurd verhaal, wij kunnen er soms nog om lachen)

Comments are closed.