VOOR DIE TWEE AMERIKANEN DIE HUN BIPS IN DE WAT ARUN LIETEN ZIEN, ZIT NOG VÉÉL MEER IN HET VAT

3
515

~DIT IS EEN VERHAAL ZONDER EIND~

(Dat zal een akelige en langdurige geschiedenis worden)


BANGKOK: Omdat ze hun naakte achterkant in de historische Wat Arun hebben laten zien en dat ze gearresteerd zijn en dat ze 5000 Baht boete moeten betalen is ons inmiddels wel bekend, maar er nog véél meer in het vat te zitten, Olleke Bolleke u even bijpraten

De woordvoerder van de immigratiedienst, Khun Cherngron Rimphadee, vertelde tijdens een persconferentie dat de twee bewuste homoseksuelen ( het is ook altijd wat met die lui, grrrrr) het land wilde verlaten, maar toeristen waar ze ook vandaan komen moeten de cultuur, tradities en religie van Thailand moeten respecteren.

Dat de Amerikanen hun broek hebben laten zakken voor het Louvre in Parijs en het Amerikaanse Capitool is hun pakkie aan, maar wij pikken het niet!!!

De twee 36- en 38-jarige mannen moesten elk een boete betalen van 5.000 baht daar zou de kous mee af zijn, zou u denken, maar niets is minder waar.

Want volgens kolonel Jarupat Thongkomol, hoofd van het politiebureau van Bangkok Yai, moeten de Amerikanen zich nog antwoorden misdaden. Ze hadden immers foto’s van zichzelf met een blote reet op het internet gezet en daarmee de Thaise computer overtreden.
En daar staat een straf van vijf jaar in de bak en/of een boete tot 100.000 Baht.

Bovendien zouden ze ook nog gestraft kunnen worden omdat ze zich op een religieuze plaats hebben misdragen en daar staat een gevangenisstraf op van zeven jaar en/of een boete van maximaal 40.000 Baht.

De beide mannen zitten nu in afwachting van verdere strafvervolging in de cel van de immigratiedienst.

Informatie en bron:
Foto’s: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke
Bron: Der-Farang

3 REACTIES

 1. Waar slaat die opmerking op: ‘……….de twee bewuste homoseksuelen ( het is ook altijd wat met die lui, grrrrr)……..’. Laat die homofobe opmerkingen aub achterwege, want die slaan echt nergens op!

  • Hee zielenpoot,

   Ik ben zelf gay, dus loop niet zo dom te lullen en bedenk dat gays erg in zijn voor dit soort uitwassen.
   Ik schaam mij voor “geloofsgenoten”.

   Doe normaal dan doe je al gek genoeg, OOK IN THAILAND ,,

   Mvg Olleke Bolleke

Comments are closed.