Home Algemeen VOLGENS HET METEOROLOGISCH INSTITUUT GAAT HET IN THAILAND KOELER WORDEN

VOLGENS HET METEOROLOGISCH INSTITUUT GAAT HET IN THAILAND KOELER WORDEN

0
VOLGENS HET METEOROLOGISCH INSTITUUT GAAT HET IN THAILAND KOELER WORDEN

VOLGENS HET METEOROLOGISCH INSTITUUT GAAT HET IN THAILAND KOELER WORDEN

~UW WEERBEER VERTELT ~


BANGKOK:- Het meteorologisch instituut kwam vandaag met de voorspelling dat er in het hoge noorden onweersbuien en windvlagen aankomen, gevolgd door een daling van 2-4 graden Celsius in het noorden en het noordoosten van het land.

De oostelijke en centrale regio’s, inclusief Bangkok en de omgeving, zouden ook lagere temperaturen ervaren.

Het instituut schrijft de weersomstandigheden toe aan de verzwakking van een hoge drukkam boven Opper-Thailand en de Zuid-Chinese Zee en de gematigde noordoostelijke moesson heerst over de Golf en het zuiden.

Het zuiden van het land zal ondertussen zware regenval ervaren van vandaag tot 1 november.

De afdeling waarschuwde de scheepvaart in het Zuiden om in de periode van 29 oktober tot 1 november voorzichtig te werk te gaan en weg te blijven van onweersbuien. Een actieve lagedrukcel bevindt zich boven de kust van het westen van de lagere Filipijnen en zal naar verwachting uitgroeien tot een tropische depressie als deze zich over de Zuid-Chinese Zee begeeft, maar zal geen invloed hebben op Thailand.

De weersvoorspelling voor de komende 24 uur is als volgt:

Noordelijke regio’s: Gedeeltelijk bewolkt met 10 procent onweersbuien in het gebied, lage temperaturen van 22-25 graden en hoge waarden van 33-37 graden Celsius.

Noordoostelijke regio’s: Gedeeltelijk bewolkt met 10 procent onweersbuien in het gebied, temperaturen dalen 22-25 graden en hoogten van 34-35 graden Celsius.

Centrale regio’s : half bewolkt weer met 10 procent onweersbuien in gebied; lage 24-25 graden, hoge 34-36 graden Celsius.

Oostelijke regio’s: gedeeltelijk bewolkt 10 procent onweersbuien in het gebied; lage 24-26 graden, hoge 33-35 graden Celsius; golfhoogte 1 meter.

Zuidelijke regio’s (oostkust): bewolkt met onweer en zware regenval in 60 procent in het gebied; dieptepunten van 23-25 ​​graden, hoogste 29-36 graden Celsius; golfhoogte 1-2 meter, oplopend tot 2 meter tijdens stormen.

Zuidelijke regio’s (westkust): bewolkt met onweer en zware regenval in 40 procent in het gebied; lage 23-25 ​​graden, hoge 31-32 graden Celsius; golfhoogte 1 meter, oplopend tot 1-2 meter tijdens stormen.

Bangkok en omgeving: half bewolkt met 10 procent onweersbuien in het gebied, dieptepunten 26-27 graden, hoog 33-37 graden Celsius.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Vertaling : Olleke Bolleke in Thailand
Bron: The Nation