Home Olleke Bolleke's Passie Airlines VLIEGMAATSCHAPPIJEN JET AIRWAYS & BANGKOK AIRWAYS HEBBEN EEN UITBREIDING CODESHARE SAMENWERKING AANGEKONDIGD

VLIEGMAATSCHAPPIJEN JET AIRWAYS & BANGKOK AIRWAYS HEBBEN EEN UITBREIDING CODESHARE SAMENWERKING AANGEKONDIGD

0
VLIEGMAATSCHAPPIJEN JET AIRWAYS & BANGKOK AIRWAYS HEBBEN EEN UITBREIDING CODESHARE SAMENWERKING AANGEKONDIGD

~HET VET WIL BOVEN DRIJVEN~

(De rijke partij wil altijd de baas zijn)


THAILAND:- Jet Airways en Bangkok Airways hebben een uitbreiding van hun codeshare-samenwerking aangekondigd. Dit biedt gasten die tussen bestemmingen in India, Thailand en Viëtnam reizen meer en makkelijkere reismogelijkheden, doordat vluchten van de beide maatschappijen met ingang van 23 augustus naar keuze gecombineerd geboekt kunnen worden.

De uitbreiding van de codeshare-samenwerking betekent dat Jet Airways haar vluchtnummers zal toevoegen aan Bangkok Airways vluchten tussen Bangkok en de populaire Thaise bestemmingen Chiang Mai, Chiang Rai, Koh Samui, Krabi, Phuket, Sukhothai en Trat alsmede naar Da Nang en Phu Quoc in Viëtnam.

Op dit moment is al een codeshare-samenwerking van kracht op de Bangkok Airways vluchten tussen Mumbai en Bangkok en die van Jet Airways van Mumbai en Delhi naar Bangkok.

Als reactie op de codeshare-uitbreiding stelt Gaurang Shetty, Whole-time Director, Jet Airways: “Deze samenwerking past in ons continue streven om onze gasten wereldwijd meer keuze aan reisopties te geven.

Jet Airways en Bangkok Airways zijn al codeshare-partners sinds 2013 en met deze uitbreiding ontsluiten we zeven populaire en veel bezochte toeristische bestemmingen in Thailand voor onze gasten. Ook verstevigen we onze positie in en naar groeimarkt Viëtnam.”

Informatie en bron:
Illustraties: PhotoStock
Content: Arjen Lutgendorff
Bron: Travelpro.nl