Home Thailand Bangkok VIJFTIEN HUIZEN IN DE AS GELEGD

VIJFTIEN HUIZEN IN DE AS GELEGD

0
VIJFTIEN HUIZEN IN DE AS GELEGD

~BRANDEN ALS EEN FAKKEL~

(Heel fel branden)


BANGKOK:- Een uitslaande brand verwoestte een gemeenschap in West Bangkok, 15 huizen gingen in vlammen op, en een persoon raakte gewond.De politie zegt dat de brand ’s morgens vroeg om 6 uur uitbrak in een oud leegstaand huis bij Wat Sangkrachai in het district Bangkok Yai. De brandweer zette groot materieel in om de vlammenzee te bestrijden: 10 trucks hadden een half uur nodig om de brand meester te worden.

De brand kon zich gemakkelijk verspreiden omdat de meeste woning gemaakt waren van hout, en dicht op elkaar stonden. Vijftien huizen gingen in vlammen op, drie raakte beschadigd, aldus de brandweer.

Onderzoekers vermoeden dat de brand begon in de woning van Wichian Lawan, die teenagers gebruiken voor ‘illegale activiteiten’. De eigenaar van de woning werd gevonden met brandwonden op zijn armen, hij had zich verstopt in de tempel. De politie zegt dat hij amfetamine had gebruikt. Hij had een kaars laten branden toen hij high was. De politie heeft aanklachten tegen hem ingediend, wegens onachtzaam gedrag en drugsgebruik.

Informatie en bron:
Illustraties: Khaosod
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Khaosod