VIER MEISJES IN ÉÉN KLAP WEES WANNEER HUN OUDERS OMKOMEN BIJ EEN ONGELUK IN ANG THONG

0
202

~TRAGISCH NIEUWS~


ANG THONG:- Vanmorgen kwamen een Thais echtpaar om het leven toen hun motorfiets tegen de achterkant van een aanhangwagen crashte die in de berm in Ang Thong was geparkeerd, het echtpaar laat vier dochters achter.

Volgens de politie vond het ongeluk vanochtend om 01:00 uur plaats, het zou gebeurd zijn op de Bangkok-Aziatische snelweg in Moo 5 dorp in Atambon Chaiyaphum, het district Chaiyo in Ang Thong.

De twee slachtoffers werden geïdentificeerd als de 33-jarige Chanet Boonrai en zijn 34-jarige vrouw Ploypairin Thiamsorn.

De 22-jarige vrachtwagenchauffeur, khun Kamolnatee Srisat, vertelde tegen de politie dat hij was gaan urineren toen hij een luide crash hoorde.

Hij liep naar de achterkant van de vrachtwagen en zag het echtpaar op de straat liggen.

Khun Ploypairin’s moeder, de 51 jaar oude Samree Pitsuwan, woonachtig in Phichit, vertelde de politie dat het echtpaar naar hun huis van Samree waren gegaan om samen met de dochters het weekend door te brengen. Deze morgen reden ze weer naar Saraburi om te werken,

Hun oudste dochter is 12 jaar oud en de jongste slechts acht maanden, zo vertelde de grootmoeder Samree tegen de verslaggever.

Fautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Nation