VIER BRITTEN BETRAPT BIJ HET STELEN VAN DRONES IN WINKEL OP KOH SAMUI

0
790

~ZO DOM ALS HET ACHTEREIND VAN EEN VARKEN~

(Erg dom zijn)


KOH SAMUI:- De politie van dit eiland arresteerde gisteren vier Britse toeristen nadat ze waren betrapt op het stelen van drones ter waarde van 50.000 baht in een plaatselijke winkel. De gehele diefstal stond keurig van minuut tot minuut geregistreerd op het in de winkel aanwezige CCTV Systeem.

De heren wisten wel uit de winkel te komen, maar niet van het eiland. De eilandpolitie wist de vier Britten snel te traceren in de door hun gehuurde villa a 10.000 baht per nacht. Toen de politie de villa betrad ontdekte ze al snel de gestolen drones.

Twee van de vier werden geïdentificeerd als de 26-jarige Korri McLean en de 20 jaar oude Hilton Mhsavi.

Verslaggevers van Thaise media schreven dat toen de agenten bij hun in de villa waren, zij probeerde de politie om te kopen om vervolging te voorkomen. Dit strafbaar feit zal hun ook aangerekend worden.

De dieven vertelde agenten dat ze een credit card hadden om de drones alsnog te betalen. Maar deze credit card met de naam Mhsavi’s was zo vals als maar zijn kon. De politie vertelde dat met de getoonde kaart, je nog niet eens een spelletje monopoly zou kunnen spelen, zo’n slecht nagemaakte kaart betrof het.

De politie heeft alle vier de Britten gearresteerd in afwachting van verder onderzoek en zijn op zoek naar diverse lasten, inclusief diefstal, een poging tot een officier van de wet om te kopen en het hebben van een valse credit card.

Informatie en bron:
Foto’s: Stickboy BKK
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Stickboy BKK