Home Thailand Bangkok ViDeO | ZWITSERS ECHTPAAR MAG KERSTMIS VIEREN IN DE THAISE GEVANGENIS NA DIEFSTAL OP HET VLIEGVELD

ViDeO | ZWITSERS ECHTPAAR MAG KERSTMIS VIEREN IN DE THAISE GEVANGENIS NA DIEFSTAL OP HET VLIEGVELD

0
ViDeO | ZWITSERS ECHTPAAR MAG KERSTMIS VIEREN IN DE THAISE GEVANGENIS NA DIEFSTAL OP HET VLIEGVELD

~VOOR GAAS GAAN~

(Betrapt worden en afgaan)


BANGKOK:- Een Zwitsers echtpaar dat een laptop van een Thaise passagier op de luchthaven Suvarnabhumi had gestolen, zullen waarschijnlijk kerstmis in de Thaise gevangenis mogen vieren.Het echtpaar dat alleen werd geïdentificeerd als de 56-jarige Anna en de 61-jarige Romano werden meer dan een week geleden gearresteerd in verband met de diefstal van de laptop, met een waarde van naar verluidt 40.000 Baht.

Het echtpaar had de laptop bij aankomst in oktober in thailand gestolen, toen de twee afgelopen 24 november op het vliegtuig probeerden te stappen, herkende het beveiligingspersoneel de gezichten van de twee dieven, waarna ze gelijk mee naar de verhoorkamer mochten komen.

Aanvankelijk beweerde het echtpaar onschuldig te zijn en ontkende elke betrokkenheid bij de diefstal, maar later toen de politie hun bagage onderzocht, gingen de twee voor gaas, de politie vond de laptop in één van hun tassen.
Om het helemaal af te maken, toonden de luchthavenpolitie ook nog eens CCTV-beelden waarop de diefstal duidelijk te zien was.

Op de bijgaande videoclip is te zien dat “fraulein” de laptop bedekt met haar jasje en vervolgens met haar man de kuierlatten neemt.
Bekijk de beelden maar eens !

De eigenaar van de laptop vertelde de politie dat toen hij later terugkwam, hij alleen een lege tas en dat zijn laptop foetsie was.

Het echtpaar, dat werd beschuldigd van diefstal, betreurde het feit dat ze met de Kerstmis te gast zij in de Thaise gevangenis.

Hun rechtszaak zal op 11 januari 2018 voorkomen.

Olleke Bolleke kwam hun “nare” verhaal ook nog in “Der Blick” tegen.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai Visa
Content: Olleke Bolleke
Bron: Thai Visa