ViDeO | WOEDENDE THAISE VERKOOPSTER IN TRADITIONELE KLEDING GAAT DE BARRIÈRE OP EN VERWENST DE AUTORITEITEN

0
218

~IEMAND NAAR DE ANTIPODEN WENSEN~

(Iemand naar de andere kant van de wereld wensen)


PHICHIT:- Dit weekend werd er in de provincie Phichit een woedende Thaise vrouw gefilmd die bovenop een barrière stond en haar gal uitspuwde op de politie en leger voor het blokkeren van haar weg, de vrouw kwam daar niet mee weg en zou gearresteerd worden wegens laster en zou het werk van de autoriteiten hebben belemmerd.

Haar meer dan twee minuten durende tirade omvat veel scheldwoorden, waaronder suggesties dat de vaders en moeders van degenen in uniform een ​​gelijkenis vertonen met het mannelijke geslachtsorgaan.

Ze is één van een groep mannelijke en vrouwelijke verkoopsters die heel boos zijn omdat ze niet bij hun verkoopkraam kunnen komen en dus belet worden om dingen te verkopen omdat de weg werd afgesloten voor het Songkran feest.

Het gaat om een ​​drie kilometer lang traject van de Khao Tang Road naar het centrum van Phijit in het noordoosten van Thailand.

Na een vergadering van één uur werd besloten om één rijstrook te openen zolang de handelaren maar géén alcohol verkochten en geen luide muziek zouden afspelen.

Gouverneur Wirasak Wijitsaengsri zei dat de wegversperring met de beste bedoeling werd gepland om de bewoners van en naar hun huizen gemakkelijker toegang te bieden, omdat zij bang waren dat ze door voertuigen worden geblokkeerd.

Hij was echter niet blij met de ‘tante in het bruine traditionele Thaise kostuum’, zoals ze op Thaise sociale media werd genoemd.

Hij gaf instructies om haar te vinden en te vervolgen.

Terwijl de politie van het Nam Yeun-station de mensen vroeg de video niet langer te delen omdat deze nu deel uitmaakte van een strafrechtelijke vervolging en zou mogelijk meer problemen opleveren voor degenen die het verhaal zouden delen. Even voor de goede orde, Uw nieuwsbeer heeft deze Facebook posting dus NIET maar gepubliceerd.

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: DailyNews