Video | VROUW VALT OP DE RAILS VAN DE AIRPORT LINK TRAIN OP HET THAP CHANG STATION EN KOMT OM HET LEVEN

6
356

~ALS HET KALF VERDRONKEN IS, DEMPT MEN DE PUT~

(Als het kwaad geschied is, neemt men pas maatregelen)


BANGKOK:- Vanmorgen om 07:00 uur voltrok zich een afschuwelijk ongeluk op het station van Thap Chang, een Thaise vrouw viel van het perron en werd getroffen door een trein die op weg was naar luchthaven Suvarnabhumi.

Dit tragische ongeluk leidde tot een ernstige verstoring van de treindiensten rond de stations van Phaya Thai, Hua Mak, Lat Krabang en Suvarnabhumi.

De Thaise vrouw waarvan niet de naam in het artikel genoemd werd, wordt geacht ongeveer 30 jaar oud te zijn, volgens de verslaggever van Daily News was deze Thaise vrouw een vaste reizigster en zou zelfs zes maanden zwanger geweest zijn.

De fatale val werd op het camerasysteem van het station vastgelegd (zie de videoclip), de armzalige vrouw doet enkele stapjes en valt vervolgens op de rails.

Veel andere forensen die dit verschrikkelijke voorval hebben aanschouwd menen dat de vrouw zelfmoord heeft gepleegd terwijl andere menen dat de vrouw onwel werd en op de rails viel. Een erg trieste geschiedenis waarbij we nooit achter de waarheid zullen komen.

Een woordvoerder van de stationsexploitatie verklaarde n.a.v. dit ongeval dat alle stations tegen het einde van april 2018 voorzien zijn van degelijke afsluitingen zodat die soort nare ongelukken niet meer hoeven te gebeuren.

Omstreeks 11:30 uur kwam het treinverkeer tussen Phaya Thai en Suvarnabhumi weer op gang.

Waarschuwing, deze videoclip bevat beelden die u als schokkend zou kunnen ervaren.

Met dank aan Olleke Bolleke

g

6 REACTIES

Comments are closed.