ViDeO | VANMORGEN WERD IN PATTAYA EEN BUITENLANDSE TOERIST GEMOLESTEERD DOOR GAJES UIT WALKING STREET

2
3548

~DAT IS TUIG VAN DE RICHEL~

(Minderwaardige lieden)


PATTAYA:- Een buitenlandse man had vanmorgen het geluk om te ontsnappen aan nog ernstiger verwondingen nadat hij op brute wijze werd aangevallen door twee mannen in Walking Street in deze kustplaats.

Op de videoclip zijn beelden van incident te zien, dat vanmorgen in de vroege uren plaatsvond bij een Family Mart, de farang wordt aangevallen door twee mannen met een Thais voorkomen.

มีผู้ให้ข้อมูลมาว่าค่ำคืนวันที่ 20ที่ผ่านมา เวลาประมาณ ตี 1 ถึงตี 2 มีเหตุชาวต่างชาติ ถูกรุมทำร้ายในถนนคนเดินถนนวอล์คกิ้งสตรีท ใกล้เคียงกับต้นมะขาม ถูกชายไทย 2 คน เป็นพนักงาน ขายซีดีเพลง อยู่หน้า Family Mart เดินมาทำร้าย แต่ยังไม่ทราบสาเหตุแน่ชัดใครผิดใครถูก

Posted by ทีมข่าวอาชญากรรม พัทยา on Tuesday, March 20, 2018

De twee mannen slaan de buitenlander tegen de grond, waarna de man met het witte vest het op de grond liggend slachtoffer in het gezicht schopt, terwijl de andere “held” op de man blijft inbeuken.

Gelukkig slaagt de buitenlandse man, die duidelijk versuft is, erin om weer op te staan ​​en weg te vluchten van zijn aanvallers.

De clip werd gedeeld op de Facebook-pagina van Pattaya News, die beweerde dat de twee aanvallers straatventers waren die betrokken raakten bij een confrontatie met de buitenlandse man, hoewel het niet bekend is waarom.

Het is ook niet bekend of de politie op de hoogte is van het incident.

Vorige maand werd er nog een Amerikaanse soldaat op de beach Road van Pattaya door een groep Thaise mannen die valse horloges verkochten, aangevallen. De horloge-verkopers werden later gearresteerd en aangeklaagd wegens de verkoop van nepproducten.

Na het incident verklaarde de politie dat ze van plan waren om de brutale, vaak onbeschofte straatverkopers uit de stad te weren.

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiVisa

2 REACTIES

  1. En wederom vraag ik mij dan af hoe dit land in vredesnaam de naam “land van de glimlach” weet te handhaven.
    Een glimlach die alleen maar verschijnt als de kassa rinkelt vind ik erger dan geen glimlach. Ook onderling veel geweld, vrijwel iedere Thaise bruiloft of ander feest wordt voortijdig afgebroken door vechtpartijen.

  2. Ten eerste is het niet overal zo
    Ten tweede een fang zal ook wel wat
    Gedaan hebben
    Ten derde ben je wel eens in Thailand geweest

Comments are closed.