Video van de dag | THAISE GRABBELTON – AKKI PAKKI GRAAIEN IN HET BAKKIE!

0
291

~HIJ IS ER AF ALS EEN KIKKER VAN ZIJN STAART~

(Hij heeft helemaal geen meer, compleet uitverkocht)


KALASIN:- Dit is het bizarre moment dat er honderden levende kikkers vanuit de achterbak van een pick-up truck worden verkocht, de lokale bevolking verdringt zich om ook een heerlijk maaltijd van deze delicatessen samen te stellen.

De amfibieën zaten samengepropt in de achterbak van een pick-up truck die zijn ronde deed in Kalasin het noordoostelijke Thailand.

De verkoper wilde de beestjes niet te slachten om zo zijn verse waren, zo vers mogelijk aan man te brengen. Gewoonlijk roepen de mobiele verkopers hun handel via de megafoon uit of middels het rinkelen van een bel, maar deze man had ervoor gekozen om het gekwaak van kikkers via zijn megafoon door de Soi’s te doen klinken.

Het geluid van de kikkers die een ribbit-ribbit maakten was voldoende om de lokale bevolking vervoering te brengen om direct de Soi op te gaan.

De dorpelingen werden gefilmd en kwamen bij de pick-up bijeen en koos de gezondst uitziende kikkers uit om te eten en stopte ze in plastic zakjes.

Onze verslaggever, khun Kermit Somwongsa : “Ik kocht er maar geen, maar alle anderen geïnteresseerden waren heel opgewonden van de kikkers, het is een nieuw type voedselbezorging bij ons op het platte land, dit is de eerste keer dat ik het heb gezien.”

De Thaise bewoners vertelde dat het ongebruikelijk was om levende kikkers in het dorp te zien afleveren. Khun Kermit uit de hoofdstad Bangkok, zei: “Dit is beslist niet normaal. Het zou nooit in één van de steden gebeuren.” Ik heb zelfs nog nooit van gehoord dat het eerder in afgelegen dorpen is gebeurt, maar we zullen zien of het populair wordt.”

De mensen in het noorden van Thailand houden ervan om kikkers te eten, vooral in het noord oostelijke gedeelte van Thailand wonen. ”

Olleke Bolleke in Thailand