Video van de Dag: NAAST EEN BRONZEN BEELD VAN DAVID BECKHAM IN DEZE TEMPEL OOK VELE ANDERE

0
375

BANGKOK:- De Boeddhistische gelovigen in deze tempel aanbidden een bizar bronzen beeld namelijk die van David Beckham. De voetballegende is uitgehouwen in het altaar in het religieuze gebouw Wat Pariwat. Het gebouw, bijgenaamd de David Beckham-tempel, is te vinden in het zuiden van Bangkok, Thailand.

De maker van het bronzen beeld , is een obsessieve fan van Manchester United, hij hing aan de slag om een beeld van David Beckham te maken en deze aan de voet van het Boeddha-altaar te plaatsen.

Beckham heeft gezien dat hij de iconische Manchester United-strip draagt ​​met een Sharp-logo. Het beeldhouwwerk bevindt zich net onder het altaar van de Boeddha waar toegewijden bidden in het verzegelde hoofdgebouw. Het standbeeld van de voormalige Manchester United en Real Madrid-middenvelder werd in 1998 geïnstalleerd als onderdeel van de Wereldbekervieringen.

De tempel is ook beroemd vanwege het hebben van beelden van populaire culturele iconen zoals Pinocchio, Mickey Mouse, Superman, Wolverine en Barack Obama.

Vandaag vertelde een tempelassistent tegen onze reporter: “De kunst in de tempel is de grote attractie. De meester van de tempel wil dat hij hier honderden jaren blijft, zodat de volgende generatie de cultuur van deze periode kan zien. De hoofdabbott is een fan van Manchester United en dus ook van David Beckham.

Mede daarom dacht de hoofdabbott dat het een goed idee zou zijn als hij de voetballer bij de schrijn zou betrekken waar mensen bidden. ‘

Olleke Bolleke in Bangkok