ViDeO UpDaTe | DE STREAKENDE AMERIKAAN VAN PHUKET WAS NIET ONDERINVLOED VAN ERECTIEDRUGS MAAR VAN SLAAPPILLEN

0
519

~DAT HEEFT NIETS OM HET LIJF~

(Dat stelt geheel niets voor)


PHUKET:- Eerder deze week berichtte Olleke Bolleke in Thailand dat een uit New York afkomstige Amerikaan in de hal van Phuket International Airport in hechtenis was genomen voor het naakt rondlopen en zou ook nog gepoept hebben en had pogingen ondernomen om de uitwerpselen naar het luchthavenpersoneel en andere reizigers te gooien.

De luchthavenpolitie meende het sterke vermoedden te hebben dat de man seksdrugs tot zich had genomen, vandaag werden de resultaten van het bloedonderzoek bekend gemaakt en wat blijkt ….de man had een overdosis slaapmedicatie genomen, aldus de politie van Phuket.

De 27-Margie Amerikaan, Steve Cho, werd laat in de nacht op donderdagavond (4 januari) door de beveiliging van de luchthaven in hechtenis genomen nadat zijn bizarre gedrag onder hun aandacht Kwan.

Aanvankelijk was de luchthaven politie bang om hem in hechtenis te nemen, maar kwamen er zes moedige mannen van deze dienst bijeen die het wel aandurfde om de man fysiek aan te pakken. De man zou totaal niet voorbereide vatbaar zijn geweest.

De luchthaven liet na het verschijnen van enkele video-opnamen op sociaal media, dat ze absoluut geen overdreven geweld hadden gebruikt. Dit in antwoord op een stortvloed aan opmerkingen die werden geplaatst nadat video’s van het incident online viraal waren gegaan.

Informatie en bron:
Foto’s: Phuket nieuws
Content: Olleke Bolleke
Bron: Phuket nieuws