ViDeO TRAILER | LOVE OF SIAM, EEN LEUKE GAYFILM UIT 2007

0
394

~DE LIEFDE IS EEN TIRAN DIE NIEMAND SPAART~

(Iedereen wordt verlieft in zijn leven, niemand uitgezonderd)


THAILAND:-Twee jonge mannen gaan van vrienden naar geliefden, terwijl je in dit drama uit Thailand op de rand van het sterrenbeeld staat. Mew en Tong waren beste vrienden als kinderen, en tong’s zus Tang was een goede vertrouweling voor hen allebei. Jaren later is Mew (Witwisit Hiranyawongkul) een professionele muzikant geworden, en hij is de leadzanger en songwriter met een popgroep, augustus, die in staat is om groot commercieel succes te behalen

Op een dag ontmoette Mew voor het eerst sinds jaren Tong (Mario Maurer), en de twee verspillen geen tijd om opnieuw te leren kennen; terwijl ze allebei vriendinnen hebben, wordt het duidelijk dat er een band is tussen hen die ze nog nooit met andere mensen hebben gevoeld, en hun vriendschap begint uit te groeien tot iets diepers.

Ondertussen is Tong’s familie nog steeds aan het bijkomen van de mysterieuze verdwijning van Tang enkele jaren ervoor, en haar vader, Korn (Songsit Roongnophakunsri), is een hopeloze alcoholist geworden.

Wanneer Tong June ontmoet (Chermarn Boonyasak), een persoonlijke assistent voor augustus, valt hij op door haar griezelige gelijkenis met Tang, en vraagt ​​haar zich te vormen als zijn zus in de hoop dat haar aanwezigheid zijn vader zal helpen om uit zijn depressie te komen.

Rak Hang Siam (ook bekend als The Love of Siam) is geschreven en geregisseerd door Matthew Chookiat Sakveerakul, die ook de hand had bij het schrijven van de liedjes voor de film. https://www.imdb.com/title/tt1152282/

Om de trailer te kunnen bekijken, klik even op deze link:

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: youtube.be
Content: Little Thai princess
Bron: Thailandgek.com