ViDeO | THAILAND VERWELKOMT ZIJN ROKENDE TOERISTEN IN AQUARIA’S OP DE STRANDEN

23
579

~ZIJN OREN EN OGEN NIET GELOVEN~

(Twijfelen aan de waarheid)


THAILAND:- Olleke Bolleke dacht vanmorgen even dat het in Thailand 1 april was en moest zich even in zijn velletje knijpen om te controleren of hij niet droomde.

AU, IK BEN TOCH WAKKER en ik lees echt dat er op de Thaise stranden glazen hokjes komen, misschien een moderne uitvoering van een Thaise “Sala” maar nee, het zijn glazen hokjes die op de stranden geplaatst gaan worden om de zwaar verslavende notoire roker in op te vangen.

Channel 3 meldde deze morgen dat er gisteren in de kustplaats Bang Saen dergelijke optrekjes werden geplaatst, dit om de verstokte rokers van dienst te zijn, die graag van hun sigaretje willen genieten zonder dat ze andere strandgangers irriteren.

Olleke Bolleke had altijd begrepen dat het rookverbod ingesteld ging worden omdat het zanderige ecosysteem van thailand bedreigt werd, maar het rookverbod schijnt dus twee kanten te hebben.

Het brein achter dit geweldige plan is Khun Jatuporn Burutphat, het hoofd van de kust en zeebewaking van Bang Saen, toen hij hoorde dat het roken op de stranden verboden zou worden, besloot hij om een paar dozijn van deze lachwekkende visaquariums te bestellen.

Gisteren inspecteerde Khun Jatuporn, de rookruimtes die keurig zijn voorzien van ventilatoren en asbakken, de man toonde zich zichtbaar tevreden.
Onderwijl liet hij alvast de omgeving zuiveren van alle mogelijke sigarettenpeuken en andere ongerief.

Zoals het er nu naar uitziet, zal het strand van Bang Saen volgende jaar wel eens genomineerd kunnen worden als één van de schoonste stranden van het koninkrijk en zal het feest zijn in huize Burutphat

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link:

หาดบางแสน จ.ชลบุรี เข้าสู้การบังคับใช้เป็น "เขตปลอดบุหรี่"นายจตุพร บุรุษพัฒน์ อธิบดีกรมทรัพยากรทางทะเลและชายฝั่ง ตรวจเยี่ยมติดตามโครงการ "ชายหาดบางแสนปลอดบุหรี่" ตามที่กรมทรัพยากรทางทะเลและชายฝั่ง ได้ประกาศบังคับให้แหล่งท่องเที่ยวทางทะเล จำนวน 20 แห่ง รวมถึงชายหาดบางแสน และชายหาดถ้ำพัง เกาะสีชัง เป็นเขตปลอดบุหรี่ โดยเริ่มมีผลบังคับ วันที่ 1 พฤศจิกายน 2560 เป็นต้นไป ซึ่งทางเทศบาลได้ทำการติดป้ายห้ามสูบบุหรี่ และจัดทำจุดสูบบุหรี่ไว้ให้กับนักท่องเที่ยว บริเวณชายหาดบางแสน โดยทำเป็นตู้กระจก เพื่อให้คนเข้าไปสูบบุหรี่ จำนวน 10 จุด ทั่วหาดบางแสน

Posted by เรื่องเด่นเย็นนี้ ช่อง3 on Wednesday, October 18, 2017

Volgens velen zou 1 november D-Day voor deze nieuwe regelgeving zijn.

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: DailyNews

23 REACTIES

  1. ik rook zelf niet maar dit is er toch RUIM OVER vind ik… gaan ze daar dezelfde toer op als bij ons met hun reglementering voor alles en nog wat? gaat het daar het nieuwe Singapore worden??? dan zoek ik wel een andere bestemming voor mijn reizen grrrr!

  2. het riool of het regen water word in de zee afgevoert, niemand heeft eraan gedacht hoeveel filter peuken daardoor op het strand terecht komen,

  3. Be la che lijk!!!! Vraagje..mag je nog wel op de boulevard roken? Is geen strand. Dus die hokken staan op de boulevard dan ga je toch niet in zon zweet/aapjeskijken hok staan maar er naast.

  4. Blijkbaar is het niet enkel in Europa absurde toestanden qua sommige zaken, Thailand doe lustig mee, geen bier reklame, roken in kotjes op het strand allei zo doen er nog een schepje bovenop 🙂

Comments are closed.