ViDeO | THAILAND IN DE BAN VAN HET FAKE-NIEUWS OVER DE EERSTE MARIHUANA BOERDERIJ IN SAKHON NAKHON

0
510

~IETS NAAR HET RIJK DER FABELEN VERWIJZEN~

(betogen of aantonen dat iets een verzinsel is, dat niet op waarheid gestoeld is)


THAILAND:- Deze week gaat er een golf van door het land waarin beweert wordt Thailand binnenkort zijn eerste medische marihuana-boerderij in de noordoostelijke provincie Sakhon Nakhon zou openen. Minister president Prayuth Chan-ocha sprong gelijk op en vertelde dezelfde nog nog dat dit lariekoek was.

Hij verklaarde niets van deze plannen te weten en daarnaast heeft Thailand momenteel geen wetgeving heeft om de teelt van dit kruid voor medisch of recreatief gebruik mogelijk te maken, zo meldde The Nation.

Gistermiddag wees de gouverneur van Sakhon Nakhon, Khun Witthaya Chanchalong deze mediaroddel naar het rijk der fabelen.

De enige berichtgeving met betrekking tot het gerucht is dat er op 6 januari een aankondiging is gemaakt dat het mogelijk zou zijn dat er medische hennepteelt in het land zou komen, zo meldde de Bangkok Post.

Dit heeft misschien een heel leger mensen hoopvol gemaakt waaraan de voorstanders gelijk conclusies aan verbinden.
Hennep en marihuana zijn echter niet hetzelfde gewas en van gewas bevindt zich in een proefprogramma, welke in een vroeg stadia van onderzoek verkeert en nog mijlenver afligt van de wetgeving die dit illegale onkruid in handen stelt van het publiek voor welk doel dan ook in Koninkrijk.

In reactie op de internet-geruchten, heeft de Nationale Boerenraad slechts de ondersteuning aangekondigd van medische marihuanacultuur en legalisatie, vanuit het perspectief dat dit een nieuwe zakelijke kans voor de vele boeren in het land zou zijn.

Om de videoclip te bekijken, klik dan even op deze link:

Als u een liefhebber van wiet bent, bekijk dan de driedelige docuseries van Coconuts TV over dit onderwerp:

Informatie en bron:
Foto’s: PhotoStock
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Coconuts.bkk