22 REACTIES

    • Beste Robert Thailand is wel de wereldkoploper.En dan vanaf 5 april vaardigen ze van hogerhand strengere verkeerreglementen uit en trekken die dan terug in na kritiek van de bevolking tot na Songkran.Hadden ze dat niet gedaan waren er misschien een 100-tal minder verkeersdoden op die 7 dangerous-days.

  1. Ik zie behulpzame mensen die slachtoffers die nog leven, zonder pardon op hun rug draaien en dan gaan pompen, zonder de beademing te controleren en zeker niet beademen, zo kweek je slachtoffers.
    Eerst aanspreken, bij geen gevolg de ademhaling controleren, geen ademhaling dan de bloecirculatie controleren bij de halsslagader, geen dan een pijnprikkel geven en als dat geen resulaat heeft de hulpverlening bellen dat je gaat reannimeren, eerst 15x hartmassage, dan de bloedcirculatie controleren en twee korte beademingen geven, vragen aan omstanders om te helpen en bij geen reactie steeds 15x pompen 2 korte beademingen geven etc! En doorgaan tot proffecionele hulpverlening het overneemt of dat de patient weer gaat ademhalen.

Comments are closed.