ViDeO | SINDS HET BEGIN VAN DIT JAAR ZIJN ER BIJNA 7000 MENSEN OMGEKOMEN IN HET THAISE VERKEER

0
455

~JE ZOU JE OREN NIET GELOVEN~

(Je zou haast twijfelen aan de waarheid)


THAILAND:- Na vandaag de krenten uit de pap gevist te hebben door vandaag alleen maar leuke, opmerkelijke, vreemde, spraakmakende en bizarre nieuwtjes uit de Thaise kranten gehaald te hebben nu even een serieus artikel.

Want weet u dat er elke maand meer dan 1.000 mensen op de Thaise wegen sterven bij of na een ongeluk. Olleke Bolleke las dit nieuws vandaag op de pagina van DailyNews, de verslaggever schreef dit naar aanleiding van het feit dat er gisteren 29 mensen in het Thaise verkeer waren omgekomen, hetzelfde aantal slachtoffers bracht het totaal van 1 januari tot gisteren op het niet te bevatten aantal van 6.831 dodelijke slachtoffers.

Dezelfde verslaggever schreef er nog bij dat dit aantal zou stijgen wanneer alle resultaten uit sommige gebieden bij het ministerie verkeer zouden binnenkomen, het zou maar zo kunnen dat dit over aantal van 7000 dodelijke verkeersslachtoffers zal gaan.

En dan daarbij te denken dat deze cijfers alleen het dodental van slachtoffers vertegenwoordigen die sterven op de weg zijn gestorven, dus NIET het aantal slachtoffers welke naderhand in een ziekenhuis komen te overlijden. Waardoor in de werkelijkheid het aantal slachtoffers nog hoger zal liggen.

De verslaggever van Thaivisa ging zelfs zo ver door op te merken dat deze rapportage-anomalie het gemiddelde suggereert en dat het werkelijke dodental ongeveer 70% hoger is dan bovenvermelde cijfers suggereren.

DailyNews houdt een dagelijkse controle van het bloedbad in een lopende campagne bij en gaven commentaar op het laatste busongeluk op Kata Hill in Phuket toen een Chinese tourbus tegen een pick-up botste en op de richel van een ravijn tot stilstand kwam.

Gelukkig raakten geen toeristen ernstig gewond.

Tot nu toe zijn in deze maand juni gemiddeld 38 mensen per dag gedood.

Ze toonden ook een korte video van een Tuk-Tuk die tegen een personenauto aanschuurde en éé persoon uit de Tuk-Tuk werd geslingerd

Er is niet gemeld wat er met het slachtoffer is gebeurd in dat ongeluk.

Als het cijfer van 70% meer sterfgevallen weg van de plaats van ongevallen als werkelijke maatstaf mag worden aangenomen van het aantal dodelijke slachtoffers, dan zou dit betekenen dat er dit jaar ongeveer 25.000 – 26.000 mensen zullen sterven op de Thaise wegen.

Veel mensen zijn zich ervan bewust dat de Thaise wegen het gevaarlijkst zijn op Gods aardbodem.

Informatie en bron:
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: DailyNews