Home Featured ViDeO | RUSSSISCHE TOERISTE BELANDT IN HET ZIEKENHUIS VAN KRABI NA APEN-AANVAL

ViDeO | RUSSSISCHE TOERISTE BELANDT IN HET ZIEKENHUIS VAN KRABI NA APEN-AANVAL

0
ViDeO | RUSSSISCHE TOERISTE BELANDT IN HET ZIEKENHUIS VAN KRABI NA APEN-AANVAL

~EERST OM IN TE BUITEN EN DAN OM OP TE SCHIJTEN~

(Eerst verliefd, later alleen nog maar haat)


KRABI:- De laatste tijd verschijnen er steeds vaker berichtjes dat toeristen het aan de stok krijgen met de apen van Thailand. Juist daarom is het redelijk om te zeggen dat Thailand, zoals de meeste landen, behoorlijk wat gevaarlijke dieren heeft, maar voor de meeste mensen denken ze eerst aan slangen of krokodillen.

Welnu, het lijkt er nu op dat apen aan de lijst moeten worden toegevoegd.

Zo werd er gisteren door BEC Tero TV gemeld dat een groep apen een Russische vrouw in een tempel in Krabi had aangevallen.

Na het zien van deze reportage is het echter redelijk om te zeggen dat de 52-jarige Natalie Woloshina ook een beetje de schuld van het incident bij zichzelf moet zoeken.

Zo las Olleke Bolleke dat de apen Natalie omsingelden in een poging om voedsel te krijgen waarna ze besloot om water over de apen te gooien.
De apen kennelijk niet onder de indruk van het water, maar raakten wel geïrriteerd als resultaat dat één van de apen haar in bovenarm beet.
De verwonding eiste ter plekke een medische behandeling waarna de Russin haar tripje moest vervolgen naar het ziekenhuis van Krabi.

Gisteren publiceerde Olleke Bolleke ook al een stukje over de apen, die soms onverhoeds tot de aanval overgaan. De apen laten zich niets wijsmaken, nooit wegsturen of u nu in de tempel van Tham Seua, in Lopburi of zelfs in Pattaya komt, de apen gaan onmiddellijk de strijd aan voor hun eigen veiligheid.

Als u de apen wilt voeren, gooi het eten gewoon op de grond, dan is de kans dat u aangevallen wordt stukken minder.

Informatie en bron:
Foto’s: Bectero.com
Content: Olleke Bolleke
Bron: Bectero.com