ViDeO | POLITIE KOH SAMUI PAKT LEDEN OP VAN DE ISRAËLISCHE MAFFIA NA SCHIETEN OP SCHELPDIEREN

0
1016

~TWEE JODEN WETEN WEL WAT EEN BRIL KOST~

(Ze hoeven elkaar niets wijs te maken)


KOH SAMUI:- De Thaise politie heeft de arrestatie aangekondigd van verschillende Israëli’s die in Thailand en in het buitenland gezocht worden voor wapens, moord en afpersingingszaken.

Er waren op YouTube videoclips verschenen waarop verschillende maffialeden met pistolen in de lucht schoten en op wat leek op vissen, krabben of schaaldieren op het strand van Koh Samui.

Onder het arresterende team bevond zich plaatsvervangend commissaris van het bureau van de toeristenpolitie die verklaarde dat één van de mannen, Mr. Shalom Fima of Ego, in Israël gezocht werd voor bedreiging, afpersing en een ontvoeringszaak.

Een andere crimineel zou Mr. Ori Levy zijn, die 12 schoten met een pistool in de lucht en in de zee loste. ze werden gearresteerd op het strand van Koh Som bij Bo Phut.

Ze beweerden dat het gebruikte pistool een BB-pistool was, iets waarvan de politie die een getuige heeft, denkt dat het klinklare onzin is.

Ze maken deel uit van dezelfde groep als de 64-jarige Netanel Hadad, alias “Netty” die eerder op het eiland werd gearresteerd, schreef de reporter van Daily News.

Zowel Levy als Fima worden in Thailand gezocht voor het afpersen van geld van hun landgenoten op Koh Samui.Een andere video toont een man die geloofd wordt de Israëlische Lior Saat te zijn. Gekleed in korte broek en een zonnebril op een strand neemt hij het doel en vuurt 12 schoten op iets in het zand. Hij leek erg tevreden over zijn schietresultaten te zijn.

Informatie en bron:
Foto’s: DaileyNews
Content: Olleke Bolleke op Koh Samui
Bron: DaileyNews