Home Thailand Bangkok Video | POLITIE BANGKOK MAAKT JACHT OP MERCEDES BENZ MET ROOD KENTEKEN

Video | POLITIE BANGKOK MAAKT JACHT OP MERCEDES BENZ MET ROOD KENTEKEN

0
Video | POLITIE BANGKOK MAAKT JACHT OP MERCEDES BENZ MET ROOD KENTEKEN

~ZIJ GING ER ALS EEN HAAS VANDOOR~

(Ze reed snel weg)


BANGKOK: – De politie van Bangkok heeft de jacht geopend op een automobiliste die in een Mercedes Benz reed, welke van een rood kenteken was voorzien, bij de vrouw zat ook een man in de auto. De politie maakt jacht op deze automobiliste nadat zij een stopteken van een politieagent negeerde en hem ondersteboven reed.

Op een dashcam-video van de politiesurveillance auto is te zien dat de agent de auto laat stoppen, maar op het moment dat politieagent Niti Anchalee op de gevraagde autopapieren wil aannemen, gaf de mannelijke passagier de vrouw de opdracht om plankgas te geven.

Doordat Khun Niti zijn armen nog in de auto had, werd hij een paar meter meegesleurd waarna hij op het asfalt viel, de auto ging er vervolgens vol gas vandoor.

De verkeersagent kwam daarbij zo hard ten val dat hij naar het politiebureau Tha Kham moest om zijn wonden te laten bekijken, hij bleek meerdere kneuzingen opgelopen te hebben waarbij zijn chef hem de raad gaf om even naar het Bang Mot-ziekenhuis te rijden om zich daar goed te laten behandelen.

Het incident gebeurde gisteravond op de weg die uit Bangkok naar de buurt van Lotus leidt.

De bestuurster wordt nu gezocht en kan drie aanklachten tegemoet zij waaronder de aanval op een overheidsdienaar en het niet opvolgen van instructies van een politieagent.

Khun Niti moest zelf zijn ziekenhuisdeclaratie betalen!

ทำร้ายเจ้าหน้าที่!!! เบนซ์หรูป้ายแดง'..ขับลาก ตร.จราจร #ครูดพื้นถนนหวิบดับ #เหตุเจอเรียกขอดูเล่มทะเบียน (11'ก.ค'60)

Geplaatst door The Clip by ห้องพักรายวันซอยอุดมสุข 51 op Dinsdag 11 juli 2017

Informatie en bron:
Foto’s: DailyNews
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: DailyNews