ViDeO | PATTAYA WORDT HET “MIAMI” VAN THAILAND

2
990

~ALS U WILT DAT UW DROMEN UITKOMEN, GA DAN NIET SLAPEN~

(Alleen met werken worden dromen waar)


PATTAYA:- Olleke Bolleke kwam deze vrolijke videoclip tegen, welke geproduceerd door de Thaise ManagerOnline die vol trots scandeerden dat Pattaya het Miami van Thailand is.

“NU ZIJN DAAR DE MENINGEN WEL OVER VERDEELD, MAAR OKAY”

Het enige dat nodig is, is de gigantische berg zand waarop de Pattiaanse stranden nu jarenlang wachten omdat de erosie daar flink huisgehouden heeft.

Deze week had Olleke Bolleke al een kleine reportage doen verschijnen over de zandsuppletie. De verslaggever van ManagerOnline had dit stukje gelezen en is dieper op deze materie ingesprongen. Echter gemeente Pattaya evenals kantoor van de havenmeester beloven plechtig dat het werk in april van start gaat.

Maar de bevolking van Pattaya heeft laten weten daar totaal géén fiducie in te hebben en geloven er géén snars van dat het strand van Pattaya ooit zich zou kunnen meten met de mooie verzorgde strand van Miami.

Maar alle schoppen, harken, andere benodigdheden en zelfs het personeel staan klaar om het strand waar de bewoners van Pattaya ruim 10 jaar op gewacht hebben, aan te pakken.

Dus over een paar maanden worden onze dromen dus eindelijk werkelijkheid, Pattaya kan in één adem genoemd worden met de Amerikaanse strandbestemming in Florida.

Informatie en bron:
Foto’s: ManagerOnline
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ManagerOnline

2 REACTIES

  1. Alleen in Maimi heb je geen mondmasker nodig tegen de gigantische luchtvervuiling in Pattata en ook geen overlast van strandverkopers.

Comments are closed.