VIDEO | OUDERE MONNIK VALT FLAUW BIJ HET HOREN VAN ZIJN ARRESTATIE NA JONGEN GEMOLD TE HEBBEN

3
769

~HIJ IS UIT DE ZEVENDE HEMEL GEVALLEN~

(Hij kreeg een plotselinge teleurstelling te verwerken)


CHIANG MAI: – Een hoog geplaatste monnik viel gisteren in katzwijm toen de politie hem een arrestatiebevel presenteerde wegens het aanranden van een jongen onder de 15 jaar.

De 48-jarige Phra Sunthorn Jaksan, een bekend zendeling in de Hang Dong gebied van Chiang Mai, stortte gisteren op de grond bij het horen van het nieuws.

Hij werd gelijk door vier anderen monniken verder de tempel in gebracht, toen de abt weer tot zijn positieven kwam ontkende hij alle beschuldigingen en zou zich onder géén enkele voorwaarden onderwerpen aan zijn laïcisatie, zo las Olleke Bolleke op Thairath.

Vervolgens floepte hij voor een tweede maal in katzwijm, maar toen hij bijkwam stemde hij er in toe, dat zijn oranje gewaad werd verwijderd werd, als onderdeel van het laïcisatie proces.

Hij werd keurig gekleed in het maagdelijk wit en onmiddellijk naar het politiebureau van Hang Dong gebracht en in verzekerde bewaring gesteld op beschuldiging van aanranding van een jongen van nog net geen 15 jaar oud

De politie van Region 5 zei, dat de arrestatie van gisteren een follow-up was van de arrestatie van een Japanse man in Chiang Mai aan het eind van vorig jaar.
Toen werd een ene “Mr Soo” werd gearresteerd nadat de Interpol hem op de opsporingslijst had staan op beschuldiging van seksueel geweld tegen jonge jongens.

Een van de betrokken jongens zei toen, dat hij zichzelf voor seks aan Phra Sunthorn had aangeboden, dit leidde tot een aanhoudingsbevel welke de arrestatie van de monnik beval.

Informatie en bron:
Foto: Thairath
Rewriter: Olleke Bolleke
Bron: Thairath

3 REACTIES

Comments are closed.