Video | OPDRINGERIGE THAISE MAN KOMT OP KOH SAMUI OP DE KOFFIE DOOR ZIJN LEUGEN EN TESTOSTERON!

3
736

~EEN LEUGENTJE OM BESTWIL~

(Een leugen met een geile bedoeling)


KOH SAMUI: – Een afgewezen Thaise man heeft al morrend er mee ingestemd om 10.000 baht schadevergoeding aan een Thaie dame te betalen hun opstootje in een restaurant op Samui middels een videoclip in de openbaarheid kwam.

De confrontatie van tussen de de man en de vrouw vond afgelopen zaterdagavond plaats in een “Bor Phut” (rijstgruel met ei) restaurant plaats. Zoals gewoon is in Thailand, zwierf binnen een mum van tijd de videoclip over het Thaise internet.

De Thaise man in de video was blijkbaar “hitsig” en was op enkele Thaise vrouwen afgelopen om hun telefoon nummer te vragen, de man kreeg iedere keer nul op rekest.

Toen een van de vrouwen weer weigerde haar telefoon nummertje geven, zou de man hebben gezegd: “Weet je wie ik ben? Ik ben de zoon van sergeant …..huppeldepup.”.

De genoemde achternaam was inderdaad een bekende politiefunctionaris op het eiland.

En dat was net de bekende druppel, die de emmer deed overlopen, de vuisten kwamen aan te pas, er werd geschopt , geslagen, zelfs het restaurant meubelair vloog door de lucht.

De politie werd van het incident verwittigd en na het bekijken van de videobeelden, viel al snel het kwartje bij de politie en wisten wie zij moesten hebben. Het bleek niet de zoon van een politieagent te zijn maar een hulpje in een warenhuis te zijn.

De politie vond zijn leugen kwalijk, want liegen dat je een zoon van een hoge politiefunctionaris te zijn, dat was wel het summum en besloten dat hij de meisjes 10.000 baht moest betalen.

Daarmee was voor de politie de zaak,opgelost, maar voor de man niet, die schreeuwde toen hij naar huis ging tegen de verslaggevers hij nooit had gezegd dat hij een zoon van een politieagent was, dat was leugen van Facebook.

Informatie en bron:
Video: YouTube
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Daily News

3 REACTIES

  1. Misschien vond het euvel plaats in Bophut beach of Bor Phut beach (andere gebruikte schrijfwijze). Ik gooi der maar wat uit hoor maar ik ken toevallig de contreien dus dit valt tussen de mogelijkheden.

  2. Ja daar zijn ze blij mee!!!! maar de restaurant houder niet zo denk ik want die heeft schade en een schit avond met weinig inkomsten.

Comments are closed.