Video | NEDERLANDSE DUIKINSTRUCTEUR DOOD IN ZIJN HUIS OP KOH SAMUI, THAILAND AANGETROFFEN

12
3194

~DAT HEEFT HEM DE DAS OMGEDAAN~

(Dat is hem fataal geworden)


KOH SAMUI:- Aan het leven van de Nederlandse duikinstructeur Marius Hubert van Drunen kwam eergisteren abrupt een einde toen hij instortte en stierf in de badkamer van zijn villa op Koh Samui.

Jilly Masters, de vrouw van 44-jarige Nederlander ontdekte het lichaam van haar man rond 11.00 uur op vrijdagochtend. “Ze vertelde ons dat ze hem in de badkamer had gevonden maar had hem naar buiten gesleept voordat we aankwamen,” vertelde adjunct-inspecteur politie luitenant Dula Sawangrad van de provinciale politie in het politiebureau van Bo Phut tegen onze verslaggever.

De politie, reddings- werkers en een arts van het Koh Samui Hospital werden door mevrouw Masters ontvangen die ambtenaren naar de plek in de badkamer begeleidde. Een kort medisch onderzoekje toonde aan dat Hubert een scheurtje aan de achterkant van zijn schedel had, er bestaanden grootte kans dat dit ontstaan is toen hij in elkaar stortte, zo verondersteld de politie op dit moment.
“We hebben geen andere verwondingen of tekenen van een strijd kunnen vinden”, voegde luitenant Dula er aan toe.

Bij navraag aan zijn echtgenote mevrouw Masters, die zelf van Britse komaf is, kwam vast te staan van Hubert een diabetes patiënt was en regelmatig een arts moest bezoeken om zijn lichaam te controleren.
Zijn volgende afspraak was gepland voor 26 april, maar toen de heer Van Dunen’s vrouw vrijdagochtend wakker werd, vond ze hem dood in de badkamer in hun villa in Moo 4 in Tambon Bo Phut.

De heer Van Dunen was een professioneel duikinstructeur die meer dan 17 jaar in Thailand woonachtig was, na eerst bij Easy Divers Koh Samui gewerkt te hebben, trad hij in dienst bij Calypso Diving in Bo Phut, één van de eerste duikscholen op het eiland. “Marius hield van zijn werk,” vertelde Mrs Masters vertelde de politie. “Hij gaf elke dag duikles .”

De politie heeft nog niet in staat geweest om de oorzaak van het overlijden van de heer Van Dunen vast te stellen. “We moeten wachten op de resultaten van de autopsie,” aldus luitenant Dula. Wij hebben mevrouw Masters gevraagd naar het politiebureau te komen om een ​​officiële verklaring af te leggen. Ondertussen hebben reddingswerkers de heer Van Dunen’s lichaam naar Koh Samui ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek.

Met dank aan Olleke Bolleke

12 REACTIES

    • Ik denk dat er ook meer achter zit normaal gesproken als je je man/partner ziet liggen bel je de politie en dan ben je geschokt voor het verplaatsen van een lichaam en als je de foto ziet waar ze op staat ( als ze het is met het gele shirt) toont ze ook geen verdriet (dit is mijn mening)

Comments are closed.