Video | MAN DOOR MENIGTE AFGETUIGD NADAT HIJ IN SATTAHIP STIEKEM EEN DAME OP HET TOILET HAD GEFILMD!

1
999

~DAT IS NIET TE FILMEN~

(Niet te geloven)


SATTAHIP:- Een menigte mensen heeft zelf het recht in de hand genomen voordat de politie ten tonele verscheen. De reden voor deze afranseling was, dat de jongeman, een vrouw in een toilet van een benzinestation in Sattahip in de provincie Chonburi stiekem gefilmd had

Vanmorgen even na middernacht kreeg de politie van Sattahip een telefoontje over een incident dat had plaatsgevonden bij een benzinestation in Sattahip.

Klik hier voor de video, waarop op te zien is hoe de Thaise man toegetakeld is na het filmen van vrouwen in de toiletten:

Toen de politie ter plekke kwam was hij omringd door een menigte mensen en had een flink gekneusd gezicht.

De adjunct-inspecteur van het politiebureau Sattahib zei dat de aanvaller werd geïdentificeerd als de 21-jarige Nattwat Yuman, 21, een plaatselijke inwoner van dit stadje.

Deze voyeur had zich toegang verschaft in één van de dames toiletten van het benzinestation, een ruimte waar dames zich doorgaans privé wanen, deze gluurder zette met behulp van zijn selfie-stick zijn smartphone aan om de dames te filmen.
Echter deze dame voelde dat het niet pluis was, en begon alle toiletdeuren te openen. Bij het derde toilet kon zij hem bij zijn lurven pakken en hulp geroepen.

Hij vertelde de tegen de politie dat hij 5000 Baht van iemand uit Bangkok zou krijgen als hij een mooie geile videoclip zou maken.

De man werd meegenomen naar het politiebureau van Sattahip, waar hij belast werd met een reeks aanklachten inzake onzedelijk gedrag.

Informatie en bron:
Foto’s: Thairath
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thairath

1 REACTIE

Comments are closed.