ViDeO | INWONERS VAN SOI CHALERMPRAKIAT 25 (SOI BUMPY) VRAGEN OM HULP VAN DE GEMEENTE PATTAYA

0
838

~DAAR MOETEN HOBBELS GENOMEN WORDEN~

(Daar moeten problemen opgelost worden)


PATTAYA:- Een drukke straat in het centrum van Pattaya, bekend bij de lokale bevolking en expats met de naam Soi Bumpy, vanwege de erbarmelijke toestand van het wegdek is momenteel een heet hangijzer op het gemeentehuis van Pattaya geworden nadat de lokale bewoners van Soi Chalermprakiat 25 het gemeentebestuur een officiƫle schrijven hebben doen toekomen om na jaren van verwaarlozing nu eens wat aandacht aan hun Soi Bumpy te geven.

Om het een en ander aan het bestuur duidelijk te maken, hadden de lokale bewoners er maar een USB stick bijgevoegd om de ernst van de situatie duidelijk te onderstrepen (zie de videoclip).

De Soi, die de Soi Buakhao, een populaire weg voor toeristen en expats met de Third Road verbindt, wordt steeds populairder bij de toeristen vanwege de aanwezigheid van vele barretjes en restaurants, die zich aan deze hobbelige Soi hebben gevestigd.

Een 53-jarige plaatselijke inwoner, Khun Thanapat Wasaprasertsuk, vertelde tegen de reporter van Olleke Bolleke dat ze 12 jaar in de Soi heeft gewoond en dat het met jaar hobbeliger en hobbeliger is geworden. De door de Soi rijdende motorrijders zouden regelmatig ongelukken hebben, vooral als het regent wanneer water de diepten van sommige plassen verhult.

De lokale bewoners van Soi Chalermprakiat 25 (Soi Bumpy) hebben nu een officiƫle petitie naar het stadhuis gestuurd de straat weer op te laten knappen maar de petitie is afgewezen omdat volgens het gemeentehuis de straat particulier eigendom is, dus de gemeente acht zich niet verantwoordelijk voor het terrein van particulieren.

Khun Thanapat vertelde dat de stad wel jaarlijks het onderhoud van de weg uitvoerde, zodat iedereen denkt dat de Soi onder de gemeentewerken van Pattaya staat.

Misschien zou een beetje media-aandacht ertoe kunnen leiden dat ambtenaren van gedachten zouden veranderen als deze hele kwestie breed uitgemeten wordt.

Informatie en bron:
Foto’s: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Pattaya Mail