ViDeO | HUILENDE RADELOZE VROUW IN THAILAND VRAAGT ZICH AF! WAAR HEB IK DIT TOCH AAN VERDIEND?

0
747

~NIEMAND GENOEMD, NIEMAND GEBLAMEERD~

(Als er geen namen genoemd worden, wordt niemand gekwetst)


CHONBURI:- Op Facebook verscheen er deze morgen een videoclip waarop een Thaise dame zich gisterenavond afvroeg, wat er in godsnaam met haar auto was gebeurd. CCTV beelden zouden later de realiteit weergeven.

De Thaise Somneuk Saemkham, woont in Pattaya en was even naar Chonburi gereden om daar wat nieuwe kleding voor haar winkeltje in Pattaya te kopen. Ze parkeerde haar auto zoals altijd in een winkelstraatje bij een flatgebouw van deze provinciehoofdstad.

Toen de vrouw na haar inkopen bij haar auto terugkeerde, zag zij op een afstandje al dat het finaal mis was. Ze vermoedde dat iemand tegen haar mooie auto had aangereden of dat dieven hadden geprobeerd haar auto te stelen.

Toen khun Somneuk naderbij kwam, zag ze dat géén van deze veronderstellingen de juiste waren en haar gedachte gingen toen uit naar ratten of een slang die in het motorcompartiment huis had gehouden.

Khun Somneuk vertelde dat ze huilde toen ze de ravage bij haar auto zag en kon niet geloven dat iets of iemand haar dit had aangedaan, ze parkeerde haar auto daar al verschillende dagen en nooit en te nimmer was haar auto daar iets overkomen.

Khun Somneuk hoopt dat de verzekering betaald maar wie verwacht in godsnaam zoiets ?

Maar uiteindelijk onthulde een CCTV de oorzaak van de ramp die haar auto overkomen was.

Ze vertelde om nooit weer haar auto daar te parkeren !

Om de videoclip te bekijken, klik even op deze link:

หมาจรจัดรุมแทะรถสาวพังยับ

หมาจรจัด รุมแทะรถสาวพังยับ! เห็นแล้วน้ำตาจะไหลแทนเจ้าของ #ข่าวช่องวัน

Posted by ข่าวช่องวัน on Wednesday, October 4, 2017

Informatie en bron:
Foto’s: OneNews
Content: Olleke Bolleke
Bron: OneNews