ViDeo | GEKKEN RIJDEN MET EEN DOODSWENS ZIGZAGGEND OVER DE SNELWEG VAN BANGKOK | THAILAND

6
907

~DE DOOD IN DE OGEN KIJKEN~

(Op een haartje na het leven gelaten hebben)


BANGKOK: – Olleke Bolleke las vanmorgen een opzienbarend stukje over snelweg terreur op de randweg van Bangkok. Bij deze reportage was een videoclip toegevoegd waarop te zien was dat twee “halve zolen” in zwarte auto’s de randweg van Bangkok uitgekozen hebben als racebaan.

Maar hun rijvaardigheden kwamen nauwelijks in de buurt van onze Max Verstappen. Één van de auto’s naderde twee andere auto’s te dicht en raakte de achterkant waarna het finaal misging.

Een compleet onschuldige bestuurder werd ook bij deze zottigheid betrokken en spinde om de as om vervolgens tegen de wegafzetting tot stilstand te komen.

Het gehele incident met een dashcam van een achterop komende auto opgenomen en door “zeecanza” op Facebook geplaatst.
Het Thaise blad Tnews schreef dat deze gekkigheid op de Udornrat Expresway tussen Sri Saman en Bang Phoon plaats had gevonden.

In verslag van Tnews werd er geen informatie vrijgegeven over de wijze waarop deze hachelijke kwestie is opgelost of dat er sprake is van gewonde personen.

Informatie en bron:
Foto’s: Tnews
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Tnews

6 REACTIES

  1. Die 2 met die zwarte autos zijn niet goed wijs maar de dashcamfilmer kent ook alleen maar de rechter rijstrook en weigert om naar links te gaan zodat andere op een normale manier rechts kunnen inhalen ,een veel voorkomend probleem hier in thailand

Comments are closed.