Home Algemeen ViDeO | HOOFDCOMMISSARIS APICHAI KROBPETCH PAKT EEN LADYBOY OP NA EEN SLAPENDE AUSTRALIËR BESTOLEN TE HEBBEN

ViDeO | HOOFDCOMMISSARIS APICHAI KROBPETCH PAKT EEN LADYBOY OP NA EEN SLAPENDE AUSTRALIËR BESTOLEN TE HEBBEN

0
ViDeO | HOOFDCOMMISSARIS APICHAI KROBPETCH PAKT EEN LADYBOY OP NA EEN SLAPENDE AUSTRALIËR BESTOLEN TE HEBBEN

~NA GEDANE ARBEID IS HET GOED RUSTEN~

(Als het werk klaar is geniet je meer van een welverdiende rust)


PATTAYA:- De hoofdcommissaris van de politie Pattaya, kolonel Apichai Krobpetch was te zien in een videoclip waarin een ladyboy werd gearresteerd voor het bestelen van een Australische toerist. De diefstal zou afgelopen weekend hebben plaatsgevonden, de ladyboy wist toen voor 125.000 baht aan cash geld en reischeques te verdonkeremanen.

ตำรวจรวบ 'หนุ่มนะยะ' อาศัยช่วงเฒ่าแดนจิงโจ้ เผลอหลับกวาดเงินแจกญาติ-เพื่อนฝูงวันนี้ 11 ต.ค. 61 พ.ต.อ.อภิชัย กรอบเพชร ผกก. สภ.เมืองพัทยา จ.ชลบุรี พร้อมด้วย พ.ต.ท.ปิยะพงษ์ เอนสาร สารวัตรตำรวจท่องเที่ยวเมืองพัทยา นำกำลังชุดสืบสวน แถลงข่าวจับกุมตัว นายจารุวิทย์ หรือหนุ่ม เครือแสง อายุ 30 ปี สาวประเภทสอง พร้อมของกลาง เช็คเงินสด อเมริกันเอ็กซ์เพรส มูลค่า 500 US จำนวน 2 ฉบับ ชุดสวมใส่วันก่อเหตุ หลังจากก่อเหตุลักทรัพย์ นายจอห์น โกวเวอร์ แบเน็ต (MR.JOHN GLOVER BARNETT) อายุ 71 ปี สัญชาติ ออสเตรเลีย ภายในห้องพัก ย่านพัทยาใต้พ.ต.อ.อภิชัย เปิดเผยว่า เมื่อวันที่ 7 ต.ค. ที่ผ่านมา ผู้เสียหาย ได้พาสาวประเภทสองขึ้นมาที่ห้องพัก เพื่อร่วมหลับนอน หลังจากเสร็จภารกิจเรียบร้อยนั้น ผู้เสียหายได้เกิดเผลอหลับไปด้วยความอ่อนเพลีย สาวประเภทสองจึงอาศัยช่วงเวลาดังกล่าว ลักขโมยเงิน เงินออสเตรเลีย จำนวน 2,500 AUD เงินไทย จำนวน 35,000 บาท และเช็คเงินสด อเมริกันเอ็กซ์เพรส จำนวน 1,000 US หลบหนีไป ตำรวจจึงสืบสวนหาข่าว จนกระทั่งทราบว่า นายจารุวิทย์ เป็นผู้ก่อเหตุ ก่อนจะสามารถจับกุมได้พร้อมของกลางบางส่วนเบื้องต้น นายจารุวิทย์ ให้การอ้างว่า หลังจากก่อเหตุได้นำเงินไปให้ญาติพี่น้อง และเพื่อนฝูงที่เคยช่วยเหลือไว้ยามตนเองลำบากจนหมด เหลือเพียงเช็คเงินสด ที่ยังเก็บไว้ไม่กล้านำไปขึ้นเงินออกมาใช้ ส่วนสาเหตุที่ก่อเหตุเนื่องจากตกงานไม่มีเงินใช้ ทั้งนี้ จากการตรวจสอบประวัติ นายจารุวิทย์ พบว่าเคยถูกจับกุมคดีเสพยาเสพติดมาแล้วมากกว่า 10 ครั้ง อย่างไรก็ตาม ตำรวจจึงแจ้งข้อกล่าวหา 'ลักทรัพย์ในเวลากลางคืน' ก่อนควบคุมตัวส่งพนักงานสอบสวนดำเนินคดีต่อไป…

Geplaatst door Pattayaonlinenews op Donderdag 11 oktober 2018

De 71-jarige Australiërs, Mr. John Glover Barnett, had toen de ladyboy mee naar zijn appartement in Pattaya Zuid meegenomen om een partijtje te rollebollen.

Na gerollebold te hebben, viel de Australiër van zijn inspanningen in slaap, waarna de ladyboy zijn slag sloeg, zo was bij Pattaya Online News op Facebook te lezen.

Er bleek een bedrag van 2.500 Australische dollars en 35.000 baht in contanten en 1.000 US dollars in reischeques van American Express verdwenen te zijn.

Het recherche-onderzoek leidde naar de kamer van de dertig jaar oude Jaruwit Khruasaeng in de gaycommunity bekend als “Num”.

Num werd mee het politiebureau genomen alwaar hij geconfronteerd werd met de Australiër, de bejaarde herkende de ladyboy aan zijn kleding die hij droeg tijdens het plegen van het misdrijf en had nog twee cheques in zijn bezit.

Num vertelde dat hij al het geld had aan familie en vrienden had gegeven die er voor hem waren geweest toen hij in moeilijkheden verkeerde.

Hij durfde de reischeques niet in te wisselen.

Hij vertelde dat hij zijn baantje was kwijtgeraakt. De politie ontdekte dat hij tien eerdere overtredingen had gehad voor drugsgebruik.

Hij werd in staat van beschuldiging gesteld voor diefstal in de nachtelijke uren en zal bij de rechtbank voorgeleid worden.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: ThaiVisa