ViDeO | HET ZIJN EEN STEL TANDELOZE LAFAARDS, OREERT DE UIT PATTAYA AFKOMSTIGE BAREIGENAAR IN SURIN | THAILAND

0
338

~IEMAND GÉÉN STROBREED IN DE WEG LEGGEN~

(Geen moeilijkheden maken)


SURIN: – De Britse bar-eigenaar in Surin, die door een buitenlandse motorbende in deze stad werd geïntimideerd, heeft de mannen boeven van het ergste soort en tandeloze lafaards genoemd door vrouwen te slaan.

Maar Mister Lee Buil was wat blij dat de militaire overheid vastbesloten was om deze “gangsters” in de noordoostelijke stad aan te pakken.

Mister Lee Buil vertelde tegen onze verslaggever dat hij niet bezorgd was over zijn eigen verwondingen. Hij was meer bezorgd over zijn Thaise vrouw Gee, die bijna verwurgd was door een van de bendeleden die zijn bar “The Monkey House” in het centrum van Surin waren binnen komen vallen.

De bendeleden kwamen binnen met gummiknuppels en vernielden vervolgens voor 60.000 Baht aan meubilair.
Door dit ongehoorde optreden heeft de bende veel opschudding veroorzaakt op de Thaise media, zeker na de aanval van afgelopen weekeind.

Sommige Thais beweerden dat dit gewelddadige kerels waten, die zich door niets en niemand een strobreed in de weg lieten leggen. Anderen riepen dat het “mietjes” waren, doordat ze kleding droegen welke verdomd veel leken op de leden van de
Village People.

Mister Buil, een 57-jarige voormalig politieagent uit Hull, die al 20 jaar in Thailand woont en voorheen een bar in Pattaya heeft gehad, vertelde dat hij Thaivisa en Olleke Bolleke +5555 bedankte voor hun media-aandacht voor hun probleem.

Hij vertelde mij gisteravond:
“Dit zijn boeren die door andere zijn gehuurd en dachten dat ze hier in Surin onaantastbaar waren.

“Het nieuwe regime, de legerregering, zal dit gedrag niet tolereren. Ze kozen daarvoor de verkeerde stad, Surin, wat een grote legerplaats is.“Met al deze media-aandacht hoop ik dat ze een voorbeeld voor andere individuen zijn, ze hebben de grote motorclubs een slechte naam gegeven. De meeste motorclubs zijn bijzonder loyaal en genereus en doen goede dingen voor de gemeenschap. Helaas hebben deze kerels hun reputatie een deuk gegeven.

En in verband met de aanval op zijn Thaise partner voegde hij eraan toe:
‘Iemand die mijn vrouw bijna verwurgd heeft, kan niet genoeg straf krijgen, dit is zo slecht, zo wreed. Mijn eigen verwondingen, daar heb ik niet zoveel moeite mee, maar als mannen vrouwen slaan, Tsja dan zijn het voor mij tandenloze lafaards!’

Om het Thaise journaal te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: ThaiVisa
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: ThaiVisa