ViDeO | HET WATERPRET GEBEUREN VAN PATTAYA DUURDE TOT VANMORGEN TOT IN DE VROEGE UURTJES

2
371

~GEZELLIGHEID KENT GÉÉN TIJD~

(Als het gezellig is, vergeet men de tijd)


PATTAYA:- Eerlijk is eerlijk, het Wan Lai feest in Pattaya is vlekkeloos verlopen en kan de stad Pattaya terugkijken op een “BEREGEZELLIG” Songkran feest.

Hallo บ่ายๆแอดพามาดูวันไหลพัทยา จะคึกคักแค่ไหน ให้ฟ้องด้วยภาพค่ะ 💦💦💦

Geplaatst door ข่าวพัทยา Pattayanews op Donderdag 19 april 2018

Onze verslaggever was nuchter genoeg om dit artikeltje voor Olleke Bolleke in elkaar te flansen, hij vertelde mij wel dat het de bedoeling was dat feesten op de Beach Road en Second Road tot 20:00 uur maar, maar elders ging het tot in de kleine uurtjes door.

Overdag vertoonden de Thaise bevolking en de buitenlanders zich maar al te graag op straat om onder toeziend oog van zo’n 600 agenten, militairen en vrijwilligers elkaar nat te gooien.

Mede door de inzet van deze mensen is het waterfeest een succes geworden zoals het jaren in Thailand niet vertoond is, daarom voor al deze mensen een:

~DIKKE PLUIM~ 

De straatafsluiting voor het gebied op de Beach Road tussen het Dusit Hotel naar Walking Street zorgde ervoor dat het feest door iedereen werd gewaardeerd.

Olleke Bolleke vertoont u een lange video, welke door Pattaya News gefabriceerd is en u toegang geeft tot deze vreugdevolle gelegenheid.

Wan Lai is een extra feestdag die over het algemeen op één hoop wordt gegooid om de Songkran vakantieperiode van 12 tot en met 19 april te markeren.

~PATTAYA………BEDANKT!!!~

Met dank aan Olleke Bolleke


2 REACTIES

  1. Waarom toch altijd alleen Pattaya genoemd en niet alle rond Pattaya gelegen plaatsen als Naklua, Jomtien, Na Jomtien, etc.

    • Beste Bob,
      Ook Olleke Bolleke zou willen dat de Thaise media wat meer aandacht gaf aan de buurtgemeentes, helaas moet deze nieuwsbeer het doen met beschikbaar mediaberichten.

Comments are closed.