ViDeO | HET THAISE LEGER IN ACTIE OM FARANG BENDE OP TE SPOREN DIE IN SURIN EEN BAREIGENAAR GEMOLESTEERD HEBBEN

0
511

~HIJ VECHT VOOR ZIJN EIGEN STANDJE~

(Hij komt op voor zijn eigen zaak)


Dit geweldsincident kwam ten gehore bij de legerofficieren in de kazerne Surin, die contact opnamen met de politie van Muang Surin. Gezamenlijk besloten deze twee autoriteiten om deze zaak ter hand te nemen en hebben gisteravond eigenaar van de Monkey House, het etablissement waar de vechtpartijen plaatsvonden had ondervraagd, de 57-jarige Mister Ashley Buil en zijn 39-jarige Thaise vrouw Narisara Boonchart zijn nog herstellende van deze hachelijk maar bovendien onzinnige vechtpartij.

De autoriteiten werden op deze gewelddelicten geattendeerd nadat een medewerkster van de Monkey House bar een posting op Facebook plaatste, waarin zij schreef dat haar baas en bazin op twee achtereenvolgende dagen, afgelopen vrijdag en zaterdag bezocht werden door deze buitenlandse groep vechtersbazen, de Britse bareigenaar werd maar liefst twee keer in elkaar geramd, de lokale politie had geen actie ondernomen. De verdachten motorrijders zouden ook flink het interieur van de bar beschadigd hebben, zo las Olleke Bolleke in het Facebook bericht.

Volgens de posting droegen de buitenlanders T-shirts gedrukt met “Outlaw Nomad” en “Outlaw Thailand” insignes.

Khun Narisara vertelde tegen de militaire officieren dat haar man bijna een jaar geleden één van de buitenlanders uit de kroeg had uitgezet omdat hij graag andere gasten lastig viel toen hij dronken was.

Om deze videoclip te bekijken, klik even op deze link:

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: The Nation