ViDeO | HET IS SLECHTS KWESTIE VAN EEN PAAR DAGEN, DAN MAKEN WE WEER ZO’N NAAR ONGELUK IN THAILAND MEE

1
694

~MET STOMHEID GESLAGEN~

(Plotseling geen woord meer kunnen zeggen)


PATTAYA:- Het is te begrijpen dat deze bestuurder “Olleke Bolleke in Thailand” niet leest, maar dat hij alle Thaise media aandacht van vorige week gemist heeft, is werkelijk niet te bevatten

Toen reed een Thaise dame een oudere Thaise man dood, doordat op de achterkant van haar pick-up truck een lange PVC pijp verkeerd was bevestigd, de pijp stak meters buiten te voertuig en raakte de man op de brommer, die ter plekke overleed.

LEES OOK: Thaise man komt door oerdomme fout om het leven in Pathum Thani

Deze videoclip werd met een dashcam opgenomen op snelweg 36 in de buurt van Pattaya, de automobilist heeft het filmpje op Facebook gezet om te bewijzen hoe gevaarlijk de Thaise wegen wel niet zijn.

De bundel stalen staven zou met het grootste gemak een motorrijder van zijn motor kunnen kloppen zoals dat vorige week ook in een videoclip was te zien, op zijn minst zou deze gevaarlijk beladen pick-up truck schade aan andere voertuigen kunnen toebrengen.

De video werd geüpload naar Facebook door bezorgde Thaise burger, Khun Ussaree Watcharasakonphong voordat deze kamikaze automobilist bij andere mediastations werd opgemerkt.

Om de video te bekijken, klik even op deze link:

Er zijn waren berichten geplaatst over letsels of schade veroorzaakt door de chauffeur die in de beelden is gezien, maar veel reacties op Facebook hebben de roekelose actie van de chauffeur veroordeeld.

Informatie en bron:
Foto’s: Olleke Bolleke
Content: Olleke Bolleke
Bron: siamstations

 

1 REACTIE

Comments are closed.