ViDeO | DRUGDEALERS RAKEN IN PANIEK WANNEER DE POLITIE OP HUN DEUR KLOPT, HUN PANIEKREACTIE WORDT KEURIG GEFILMD

0
472

~ZE ZATEN MET EEN EI IN HUN BROEK~

(Een probleem hebben, bang zijn)


LAMPANG:- Een politieagent filmde afgelopen zaterdagavond een koppel drugsdealers die wanhopig proberen de drugs door het toilet te spoelen voordat de politie door de deur van de badkamer kon komen.

De afdeling Drugsonderdrukking in de noordelijke provincie Lampang was die middag getipt dat er in een huis in het district Muang Yaba (methamphetaminetabletten) aan lokale tieners en arbeiders verkocht werden, de politie besloot voordat ze het pand betraden om het geheel te omsingelen.

Toen de politie op de deur klopte sloten de drugsdealers, de 31-jarige Nopparat Jaikamleu en de 37-jarige Anusorn Jampol zich op in de badkamer en probeerde als de sodeju de drugs door het toilet te spoelen. Toen een politieagent hoorde dat herhaaldelijk het toilet werd doorgespoeld stak de politieagent zijn telefoon in de ontluchting en filmde hoe de mannen talloze donkerblauwe zakken “yaba” opscheurde en in het toilet doorspoelde.

Nadat de politie de badkamerdeur hadden opgebroken en het pand van onder tot boven doorzocht hadden, vond de politie nog eens 10.593 yaba-tabletten in een slaapkamer en nog eens 4,69 gram welke nog door de wc-pot gespoeld moesten worden.

Naast deze drugs vondt de politie ook een .22-kaliber geweren (compleet met zes kogels) en een airsoft-geweer. 

Het duo is aangeklaagd voor het bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling te verkopen, drugs te gebruiken en illegaal vuurwapens te bezitten.

Informatie en bron:
Illustraties: Bright TV
Content: Olleke Bolleke in Chiang Mai
Bron: Coconuts.bkk